1. Samochody
  2. Mitsubishi
  3. Space Star
  4. Oceny i opinie
Mitsubishi

Mitsubishi Space Star - Opinie kierowców

Mitsubishi
Oceny i opinie

Przedstawiamy opinie o samochodach Mitsubishi Space Star. Prezentujemy opinie dla wielu wersji i generacji samochodów Mitsubishi Space Star. Kierowcy oceniają główne elementy samochodu, wskazują wady i zalety. Wybierz nadwozie lub rodzaj silnika i zobacz jak kierowcy oceniają swoje samochody.

Jak kierowcy oceniają samochody Mitsubishi Space Star?

Czy warto kupić Mitsubishi Space Star?

TAK
NIE

Mitsubishi Space Star - oceny kierowców

prowadzenie:prowadzenie - oceny kierowców 4.74
komfort jazdy:komfort jazdy - ocena kierowców 4.45
silnik:silnik - ocena kierowców 4.75
jakość i awaryjność:jakosc i awaryjnosc - ocena kierowców 4.49

Najlepiej oceniany silnik

Mitsubishi Space Star diesel

4.65

100%

Kierowców uważa że warto kupić ten samochód

Najczęściej oceniana generacja

Mitsubishi Space Star

4.63

Liczba kierowców którzy ocenili ten samochód: 34

Oceny samochodów Mitsubishi Space Star według nadwozia

Mitsubishi Space Star - van (5 drzwiowy)

65 użytkowników oceniło Mitsubishi Space Star van na:

4.61

Oceny samochodów Mitsubishi Space Star według silnika

Mitsubishi Space Star - benzynowy

35 użytkowników oceniło Mitsubishi Space Star benzynowy na:

4.57

Mitsubishi Space Star - diesel

30 użytkowników oceniło Mitsubishi Space Star diesel na:

4.65

Użytkownicy o wadach i zaletach Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Space Star 2002-2006 rok 2003

4.25

Użytkownik YoshiMitsu ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: Na zewnątrz mały, nie wiele dłuższy niż np. Clio, ale w środku bardzo obszerny, cały czas mam wrażenie, że to większe auto. - Przy rozsądnej jeździe pali 6,7 Pb/100km - Dość dynamiczny silnik. - Przesuwana tylna kanapa pozwala na zwiększenie bagażnika. - Części nie są aż tak drogie jak obiegowa opinia głosi. Owszem są nieco droższe niż innych aut, ale bez przesady. Zawieszenie wspólne z Volvo S/V 40.. Wady: Lusterka boczne mogłyby być większe. - Przy kręceniu kierownica cały czas coś piszczy (inni też tak mają), podobno trzeba coś nasmarować, ale nie miałem jeszcze na to czasu. Czasem trzeszczy deska rozdzielcza, szczególnie jak jest chłodno. - Komputer pokładowy nie pokazuje chwilowego spalania (jest tylko średnie, aktualizowane co kilkadziesiąt sekund) - Matowiejące klosze reflektorów. Standardowy, mało popularny i co za tym idzie droższy niż inne rozmiar opon 195/55/R15 - Po zmianie radia fabrycznego na inne, sterowanie komputerem pokładowym możliwe tylko na postoju.

Mitsubishi Space Star 1999-2002 rok 2001

4.00

Użytkownik peter ocenił swój model na 4.00

Za zalety uważa: ekonomiczny, u mnie: 5-5.5 trasa, 7.5 miasto, 6.5 śr. - przestronny - wysokie osoby mieszczą się spokojnie zarówno z przodu jak i tyłu. Ja mam blisko 2m i luz jak w żadnym innym aucie. - mimo paru denerwujących usterek raczej zadowalająca bezawaryjność - możliwość przesuwania tylnej kanapy i tym samym wygospodarowania więcej miejsca w bagażniku lub z tyłu. Wady: zbyt często wyłamują się mocowania przednie mcphersona, brak zamiennika,a oryginał w mocno zawyżonej cenie ok.300zł/kpl - nie da się wymienić sworznia w wahaczu, jak się obluzuje kupujesz cały wahacz - niewygodna tylna kanapa - uwiera stelaż pod spodem - psują się przełączniki podnoszenia szyb - powyżej 100 kmh zbyt głośno wewnątrz

Mitsubishi Space Star 2002-2006 rok 2005

4.25

Użytkownik Dziadek Mietek ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: zwinny, ekonomiczny silnik - dobre prowadzenie, b. dobre wspomaganie kierownicy i hamulcow - doskonale "biorące" hamulce ( tarczowe na obu osiach) - b. dobra przyczepnosc do drogi (opony 195 -15" na alufelgach). Wady: niski pomruk rezonansu w kabinie!!! od silnika pracującego od 2 tys obr. w zwyż - Świst opływającego powietrza - Kłopotliwa, niewygodna pozycja prawej nogi do obsługi hamulca i gazu - głośno pracujące wentylatory chłodnicy i klimy - niewygodne (ciasne) fotele kierowcy i pasażera.

Mitsubishi Space Star 1999-2002 rok 2002

4.25

Użytkownik majaami ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: Zalety to niskie spalanie. Chociaż komputer pokazuje ostatnio 13L/100Km - Fajne koła. U mnie nisko profilowe. - Fajny wygląd - O bezawaryjności wypowiedzieć się nie mogę, bo mam te auto nie długo.. Wady: Moja wersja słabo wyposażona. Wcześniej miałem Scenica z '99 i był o niebo lepiej wyposażony. - Mało miejsca w bagażniku jak na auto rodzinne. - Mało schowków. Po zmianie z francuza nie mogłem się pomieścić i większość rzeczy musiała zostać w domu.

Mitsubishi Space Star 1999-2002 rok 2001

4.25

Użytkownik Anna ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: Lekko się prowadzi - Pakowny na wakacje nawet z rowerem w środku a nas było 3 osoby. - Zimą odpalałam w każdej temp. tak do -20 - Fajne lusterko boczne od kierowcy - Dobra klimatyzacja.. Wady: Zakup okazał się fatalny, wiele wad ukrytych wyszło po kilku miesiącach.Ale to ryzyko używanych aut. - Poprzedni właściciel lał dziwne paliwo bo w zbiorniku urósł gruby grzyb i inne farfocle które zatykały układ paliwowy, co skończyło się regeneracją wtrysków. - Zepsuł się pstryczek od szyby bocznej.Zepsuł się nawiew powietrza szyby przedniej - Zepsuł się pstryczek od światła górnego wewnątrz - wymiana to niestety cały panel. - Teraz wymieniam koło dwumasowe. DROGIE części zamienne.

Mitsubishi Space Star 2002-2006 rok 2002

4.75

Użytkownik Janusz ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: Bezawaryjność. Przejechałem bez problemu 300tys. km :) i dalej jeżdżę... - Ekonomiczność. Na trasie można zejść do 4.5l/100km - Samochód rodzinny. Dużo miejsca w środku.. Wady: Pod 12 latach pojawia się rdza na nadkolach i tylnej klapie

Mitsubishi Space Star 1999-2002 rok 2001

4.75

Użytkownik zibitel ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: komfort prowadzenia,stabilny. - mała awaryjność silnika i zespołu napędowego. - duża przestrzeń dla pasażerów ,pojemny bagażnik. - składane fotele tylne.. Wady: zimne luty w wyświetlaczu LCD-nieczytelny często. - sonda lambda-stała bolączka tego modelu.

Mitsubishi Space Star 2002-2006 rok 2002

4.25

Użytkownik skurat ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: Oszczędny i jednocześnie mocny silnik - Dobre osiągi (przyspieszenie, predkość maksymalna) - Bardzo dobre hamulce - Wygodny w codziennym użytkowaniu. Wady: Za duży hałas, być może od relingów, opływu powietrza przy prędkościach autostradowych - Zbyt kosztowny i słabo rozwinięty autoryzowany serwis - Zbyt miękki, za mało bezpośredni, działający jakby z pewnym opóźnieniem układ kierowniczy

Mitsubishi Space Star 1999-2002 rok 1999

4.50

Użytkownik EP Ptb ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: perfekcyjne prowadzenie - dynamiczny silnik przy w miarę niskim spalaniu - spora ilość miejsca w środku w stosunku do zewnętrznych rozmiarów auta. Wady: kiepska jakość plastików,pokręteł i przycisków w środku - mały bagażnik

Mitsubishi Space Star 2002-2006 rok 2003

4.25

Użytkownik Wiesław Oziębło ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: ekonomiczność - bezawaryjność - spora pojemność w środku - dobrze pomyślane schowki wewnątrz kabiny - dobre wygłuszenie silnika. Wady: dość ograniczona widoczność - nadsterowność - mały bagażnik - dość krótki żywot szczęk hamulcowych i tarcz - słabe oświetlenie drogi

ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
Elektryczny VW ID.3 komunikuje się światłami
Elektryczny VW ID.3 komunikuje się światłami
Innowacyjne światła nie tylko wspomagają obsługę auta, ale też sprawiają, że komunikacja z ID.3 jest bardziej osobista i emocjonalna.
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
Menu dla kierowców. Co jeść w trasie?
Menu dla kierowców. Co jeść w trasie?
Wbrew pozorom, to co jemy w czasie jazdy, ma wpływ na nasze samopoczucie, koncentrację, a co za tym idzie, bezpieczeństwo. Co warto jeść w podróży?