1. Samochody
  2. Chrysler
  3. 300C
  4. Oceny i opinie
Chrysler

Chrysler 300C - Opinie kierowców

Chrysler
Oceny i opinie

Przedstawiamy opinie o samochodach Chrysler 300C. Prezentujemy opinie dla wielu wersji i generacji samochodów Chrysler 300C. Kierowcy oceniają główne elementy samochodu, wskazują wady i zalety. Wybierz nadwozie lub rodzaj silnika i zobacz jak kierowcy oceniają swoje samochody.

Jak kierowcy oceniają samochody Chrysler 300C?

Czy warto kupić Chrysler 300C?

TAK
NIE

Chrysler 300C - oceny kierowców

prowadzenie:prowadzenie - oceny kierowców 4.78
komfort jazdy:komfort jazdy - ocena kierowców 4.93
silnik:silnik - ocena kierowców 4.89
jakość i awaryjność:jakosc i awaryjnosc - ocena kierowców 4.78

Najlepiej oceniany silnik

Chrysler 300C diesel

4.88

100%

Kierowców uważa że warto kupić ten samochód

Najczęściej oceniana generacja

Chrysler 300C

4.79

Liczba kierowców którzy ocenili ten samochód: 19

Oceny samochodów Chrysler 300C według nadwozia

Chrysler 300C - kombi (5 drzwiowy)

5 użytkowników oceniło Chrysler 300C kombi na:

4.95

Chrysler 300C - sedan (4 drzwiowy)

22 użytkowników oceniło Chrysler 300C sedan na:

4.82

Oceny samochodów Chrysler 300C według silnika

Chrysler 300C - benzynowy

14 użytkowników oceniło Chrysler 300C benzynowy na:

4.80

Chrysler 300C - diesel

13 użytkowników oceniło Chrysler 300C diesel na:

4.88

Użytkownicy o wadach i zaletach Chrysler 300C

Chrysler 300C 2004-2007 rok 2005

4.50

Użytkownik Zdzisław ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: Duże koła w standarcie-18 wystarczajace.Dobrze trzyma się w zakrętach dobre hamulce-tylko w wersji europejskiej - Pali ile chcesz- od 11 do 22 litrów. Zależy jak sie spieszysz - Dobre światła mijania i drogowe. Wady: Brak podłokietników, dłuda jazda w trasie- bolą ramiona.Mimo pełnego wyposażenia lepszy komfort jazdy jest t&c.

Chrysler 300C 2004-2007 rok 2005

4.75

Użytkownik karol ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: świetnie się prowadzi nawet na polskich drogach - jeszcze żadne moje auto nie miało takiego odejscia - zajebisty komfort - trzyma się drogi - prawie wcale się nie psuje. Wady: jak już się zepsuje to części są dosyć drogie - dużo pali

Chrysler 300C 2004-2007 rok 2006

4.75

Użytkownik Precz Dieslom ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: Osiągi!!! - Spalanie niższe od 5.7 HEMI!!! - Samochód z charakterem!!! - Maxymalne wyposażenie!!! - Tanie i duży wybór cześci zamiennych!!!. Wady: Kupując warto dołożyć i wybrać SRT

Chrysler 300C 2004-2007 rok 2005

5.00

Użytkownik gozer ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: wygodny - ładowny bagażnik - przyspieszenie - komfort przy parkowania wspomaganie. Wady: trochę miękki - hamulce - skrzynia 4 biegowa - ogranicznik prędkości

Chrysler 300C 2007-2010 rok 2007

5.00

Użytkownik szexpir ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: komfort jazdy - spalanie poniżej 8 litrów na trasie , przy delikatnej jeździe. Wady: brak czujników parkowania z przodu - brak gniazda USB dla MP3 - przydałoby się zawieszenie pneumatyczne

Chrysler 300C Touring 2004-2007 rok 2006

5.00

Użytkownik mylove ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: wspaniałem auto, genialne osiągi, piękny dzwiek silnika oraz stylizacja. Wady: wnętrze mogłoby być troszku ładniejsze bardziej przemyślane i ciut mniej kanciaste, za bardzo mi przypomina forda mondeo w środku

Chrysler 300C Touring 2004-2007 rok 2007

4.75

Użytkownik Dawid a.k.a White Nigga ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: Po prostu ekstra samochód, świetny silnik, mega odejście :D:D. Wady: Ciężko się skręca i parkuje i to chyba wszystko, no może jeszcze czasami dużo pali, ale tylko jak się porządnie wciśnie gaz do dechy :D:D

Chrysler 300C 2007-2010 rok 2008

5.00

Użytkownik megs ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: niesamowita sylwetka - ogrom miejsca w srodku - bdb osiągi. Wady: nie szukam wad, bo nawet jesli je znajdę, to Wszystkie Wybaczam naszej 3setce! - mówią, że to plastikowe auto,lecz nasza wersja jest bardzo bogata i plastiku producent nam oszczędził do minimum, dominuje skóra, drewno i aluminium.

Chrysler 300C 2004-2007 rok 2005

4.75

Użytkownik zgslav ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: dużo miejsca - komfort - silnik - wygląd - spalanie. Wady: wykończenie wnętrza

Chrysler 300C 2004-2007 rok 2006

4.25

Użytkownik marekzet ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: moc silnika - wyposażenie i komfort jazdy. Wady: tandetne wykonanie - zuzycie paliwa

ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
SsangYong z rekordowym wzrostem sprzedaży w Polsce
SsangYong z rekordowym wzrostem sprzedaży w Polsce
SsangYong coraz lepiej radzi sobie na polskim rynku, notując w sierpniu wzrost rejestracji aż o 876 proc. w porównaniu z zeszłym rokiem. Oznacza to zarejestrowanie w sierpniu dokładnie 410 sztuk.