1. Samochody
  2. BMW
  3. X5
  4. Oceny i opinie
BMW

BMW X5 - Opinie kierowców

BMW
Oceny i opinie

Przedstawiamy opinie o samochodach BMW X5. Prezentujemy opinie dla wielu wersji i generacji samochodów BMW X5. Kierowcy oceniają główne elementy samochodu, wskazują wady i zalety. Wybierz nadwozie lub rodzaj silnika i zobacz jak kierowcy oceniają swoje samochody.

Jak kierowcy oceniają samochody BMW X5?

Czy warto kupić BMW X5?

TAK
NIE

BMW X5 - oceny kierowców

prowadzenie:prowadzenie - oceny kierowców 4.97
komfort jazdy:komfort jazdy - ocena kierowców 4.74
silnik:silnik - ocena kierowców 4.91
jakość i awaryjność:jakosc i awaryjnosc - ocena kierowców 4.60

Najlepiej oceniany silnik

BMW X5 benzynowy

5.00

100%

Kierowców uważa że warto kupić ten samochód

Najczęściej oceniana generacja

BMW X5

4.95

Liczba kierowców którzy ocenili ten samochód: 14

Oceny samochodów BMW X5 według nadwozia

BMW X5 - suv (5 drzwiowy)

35 użytkowników oceniło BMW X5 suv na:

4.81

Oceny samochodów BMW X5 według silnika

BMW X5 - benzynowy

3 użytkowników oceniło BMW X5 benzynowy na:

5.00

BMW X5 - diesel

32 użytkowników oceniło BMW X5 diesel na:

4.79

Użytkownicy o wadach i zaletach BMW X5

BMW X5 [E70] 2010-2013 rok 2010

5.00

Użytkownik marcin ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: wreszcie go mam czekalem 4 miechy ale bylo warto - niesamowita przyczepnosc z adaptive drive-polecam - jakosc muzyki z individual hifi powalajaca - dynamika silnika rewelacja w kazdej sytuacji osiagalne przyspieszenie - fotele komfortowe z wentylacja koniecznie. Wady: dlugi okers oczekiwania

BMW X5 [E70] 2007-2010 rok 2008

5.00

Użytkownik Marcin ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: Właściwości jezdne - Silnik niesamowity - Niewyobrażalnie duzy bagażnik (wersja 5 miejsc) - Czytelna i prosta obsługa - Mimo gigantycznego momentu obrotowego i mocy dobr zużycie paliwa. Wady: Długi okres oczekiwania - Lepiej aby produkowany był w Europie

BMW X5 [E70] 2007-2010 rok 2008

4.75

Użytkownik kecaj-jacek ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: wygodnie czytelnie i komfortowo - spalanie nie duże w przeciwieństwie do touarega v10 - inni kierowcy nie utudniają jazdy szacunek do marki. Wady: yyyyyy chyba opony typu run-flat na zimowych tradycyjnych o niebo lepiej

BMW X5 VAN [E70] 2007-2010 rok 2009

4.25

Użytkownik Zbyszek ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: Komfortowy samochód, dobre prowadzenie , dobra skrzynia aut. - Bardzo dobra klimatyzacja , podgrzewane fotele - rewelacja. Wady: W ciągu 2 lat 3 awarie ( laweta )

BMW X5 [E70] 2010-2013 rok 2010

5.00

Użytkownik Malum ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: Jakość, media, audio, gadżety, fotele, gadżety, prowadzenie, gadżety, gadżety, gadżety, praktycznosc i gadżety ;). Wady: Spalanie - przesiadajac sie z normalnego samochodu (sedan 2.0d) spalanie w trasie 11 w mieście 14 a na autostradzie 16 jest droga wada, poprzedni palił max 9,5 przy 170ps

BMW X5 [E70] 2007-2010 rok 2007

5.00

Użytkownik fire-954 ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: wygodny i przestronny - swietne prowadzenie - niedrogi w eksploatacji w porównaniu z dieslem. Wady: mały bagaznik - przepalające się lampy w klapie

BMW X5 [E70] 2010-2013 rok 2012

4.75

Użytkownik FW ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: dobrze się prowadzi - silnik i skrzynia biegów wysokiej klasy. Wady: niezbyt wygodne siedzenia - chora cena za dodatki

BMW X5 [E53] 2003-2006 rok 2003

5.00

Użytkownik Jacek Marat ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: silnik, skrzynia - skrzynia - naped - wyciszeni - przestrzen. Wady: brak - brak - brak - brak - brak

BMW X5 [E70] 2007-2010 rok 2008

4.75

Użytkownik lalamido ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: Uroda - Styl - Wykonanie - Moc-olbrzymia - komfort siedzeń. Wady: czuć każdą dziurę-mam sportowe zawieszenie - chyba dużo pali,ale mam go za krótko żeby sprawdzić

BMW X5 [E70] 2007-2010 rok 2007

4.75

Użytkownik M.S. ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: przestrzenne - wygodne. Wady: dosyć duże koszty utrzymania

ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
Volvo EX90 - polski cennik elektrycznego SUV-a
Volvo EX90 - polski cennik elektrycznego SUV-a
Firma Volvo Car Poland ogłosiła polskie ceny swojego flagowego modelu: Volvo EX90. Samochód miał swoją premierę kilka dni temu, a już pojawiły się polskie ceny tego samochodu i wraz z nimi pierwsze zamówienie tego auta przez polskiego klienta.