Samochody > Nissan > Note > Oceny i opinie
Nissan

Nissan Note - Oceny i opinie

Nissan
Oceny i opinie

Przedstawiamy opinie o samochodach Nissan Note. Prezentujemy opinie dla wielu wersji i generacji samochodów Nissan Note. Kierowcy oceniają główne elementy samochodu, wskazują wady i zalety. Wybierz nadwozie lub rodzaj silnika i zobacz jak kierowcy oceniają swoje samochody.

Jak kierowcy oceniają samochody Nissan Note

Czy warto kupić Nissan Note?

TAK
NIE

Nissan Note - oceny kierowców

prowadzenie:prowadzenie - oceny kierowców 4.60
komfort jazdy:komfort jazdy - ocena kierowców 4.49
silnik:silnik - ocena kierowców 4.51
jakość i awaryjność:jakosc i awaryjnosc - ocena kierowców 4.58

Najlepiej oceniany silnik

Nissan Note diesel

4.80

100%

Kierowców uważa że warto kupić ten samochód

Najczęściej oceniana generacja

Nissan Note

4.55

Liczba kierowców którzy ocenili ten samochód: 64

Oceny samochodów Nissan Note według nadwozia

Nissan Note - van (5 drzwiowy)

65 użytkowników oceniło Nissan Note van na:

4.55

Oceny samochodów Nissan Note według silnika

Nissan Note - benzynowy

60 użytkowników oceniło Nissan Note benzynowy na:

4.53

Nissan Note - diesel

5 użytkowników oceniło Nissan Note diesel na:

4.80

Użytkownicy o wadach i zaletach Nissan Note

Nissan Note 2006-2013 rok 2006

Użytkownik roman ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: bezawaryjność silnika, nadwozia poza normalnymi okolicznościami w postaci wymiany świec filtrów oleju akumulatora po 5 latach używania klocki hamulcowe wymiana po 60 tys km paski klinowe nie wymagają wymiany nawet po 130 tys. to samo z układem wydechowym - Silnik 1,4 daje przerobić sie na lpg przejechałem 130 tys na gazie bez żadnych awarii czy też zniszczenia silnika - Samochód bardzo pakowny oraz przestronny. Wady: stosunkowo słabe hamulce, pękająca szyba przednia wymieniłem 3 szt. Pęka nie wiadomo dlaczego dopiero założona szyba nie tzw oryginalna w innym niż serwisowy warsztacie zakończyła tę kwestię

Nissan Note 2006-2013 rok 2008

Użytkownik Edmund ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: Świetne i w dużej ilości schowki jeden ponad 10 l.klimatyzowany-świetna rzecz - Do 120 silnika nie słychać. - Jeżeli potrafi się jeździć to spalanie jest więcej niż b.dobre.Na trasie Gdynia -Bieszczady w lecie Śr.5,1.W mieście zimą ok.6,9-7,00 - Fajne przegrody w bagażniku.Można przewozić walizkę ,tort i kwiaty i być spokojny że nic złego się nie stanie.. Wady: Podczas deszczu szybkie parowanie szyb/mokre ciuchy/-klima szybko sobie radzi z problemem - To nie wada bo wiedziałem co kupuję ale brakuje mi czasami pod pedałem z 10KM

Nissan Note 2006-2013 rok 2009

Użytkownik Papaj75 ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: Pojemność na dalsze i bliższe wycieczki dopasowana idealnie do nieduzej rodziny 2+1. - Widoczność dobra - Schowki na różne niepotrzebne żony rzeczy idealne - Dużo miejsca na fotelach z przodu jak i z tyłu, możliwość złożenia tylnej kanapy i wtedy można pakować nawet 2m meble z Ikei bez problemu. - Bardzo wygodny i cichy oraz ekonomiczny. Wady: Nietypowe rozmiary opon które ciężko dostac

Nissan Note 2006-2013 rok 2007

Użytkownik pedro70 ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: Silnik bezproblematyczny i dynamiczny przy umiarkowanym apetycie na paliwo - Wygoda podczas jazdy, podłokietniki z przodu i tyłu, stoliku z tyłu - Pojemność, naprawdę przestronny pojazd - Wygląd nowoczesny, dużo ciekawszy od rywali np. Jazza, Mercedesa A czy Yarisa - Mało awaryjny. Wady: Korozja elementów podwozia- trzeba dbać i obserwować zmiany - Luzy układu kierowniczego to prawie norma w tych autacg

Nissan Note 2006-2013 rok 2012

Użytkownik Stanisław ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: prosty japoński silnik, co powinno służyć bezawaryjności(ostatni japoński w tym aucie- dalej renault0 - dużo miejsca jak na ten segment, funkcjonalne wnętrze z bajerami - niewysoka cena(w promocji i wyprzedaży- wchodzi nowy model) - wygodne siedzenia, dobra widoczność. Wady: słaby silnik dla amatorów ostrej jazdy-dla mnie ok - w Polsce- nawigacja nie po polsku! - nie atrakcyjny- nie trafiony pomysł z bumerangiem:zauważcie teraz się sprzedaje(najwazniejsze)wygląd

Nissan Note 2006-2013 rok 2007

Użytkownik Łukasz ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: Wysoko sie siedzi - Świetny układ kierowniczy - Mnustwo miejsca w środku - Jak do tąd zerowa awaryjność, dodam że to samochód firmowy więc go nie oszczędzam - Na miasto nie oceniony, nie przeciętnie zwrotny, świetna widoczność z wnętrza. Wady: Tylne zawieszenie podskakuje na wybojach - Przy durzych prędkościach (150 -170 km/h) podatny na podmuchy wiatru - Wygląd troche kobiecy

Nissan Note 2006-2013 rok 2006

Użytkownik michal ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: trzyma sie dorgi jak malo ktore auto - genialna przesuwana kanapa z tylu - super swiatla, bardzo dobra widocznosc, jak w wiekszosci nissanow - malo pali przy rodzinnej przejazdce 90 km/h udalo mi sie zejsc do 5,2 l/100 km na trasie. Wady: pierwsze modele maja problemy z piszczeniem silnika na niskich obrotach i po zimnej./wilgotnej nocy - problem rozwiazany - dla wysokich osob troche za malo miejsca z przodu miedzy foteelm a padalami - tu stuka, tam stuka, ale po 60 tys km na naszych drogach ma prawo. - lubi paliwo przy dynamicznej jezdzie:) udalo mi sie "wykrecic" 9l /100 km na trasie

Nissan Note 2006-2013 rok 2011

Użytkownik Aga ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: dużo miejsca dla kierowcy i pasażerów - idealne prowadzenie na trasie - spala mniej niż podano w katalogu - szybko wchodzi 5 bieg bo już przy 50 km/h, ale dzięki temu można dynamicznie na nim wyprzedzać - wygodny fotel i zagłówek. Wady: tandetne wykonanie wnętrza - niedokładne spasowanie tapicerki - wadliwa elektryka jednej z szyb - bardzo głośny powyżej 90km/h

Nissan Note 2006-2013 rok 2011

Użytkownik spawalnik ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: Mało pali - przestronne wnętrze - spory bagażnik (jeżdżę w delegacje więc trochę bagażu zabieram), a z żoną na wczasy też się mieścimy plus 2 rowery na dachu - tempomat, bluetooth, przyzwoite radio. Wady: Powyżej 120km/h zaczyna się robić głośno w kabinie - Powyżej 140 km/h bardzo słabo przyspiesza a do tego staje się nistabilny - trzeszczące plastiki; złe spasowanie

Nissan Note 2006-2013 rok 2006

Użytkownik Maniekw58 ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: dobre prowadzenie + manewrowość - bardzo dobre oświetlenie - funkcjonalność ,ciekawe rozwiązanie pojemności bagażnika + dzielona tylna kanapa - małe spalanie - jak dotychczas niezawodny. Wady: boczne podmuchy przy dużych prędkościach - zbyt małe zegary i wyświetlacz komputera - pokrętło regulacji oparcia siedzenia kierowcy jest po złej stronie.powinno znajdować się po prawej stronie siedzenia