Serwis redagowany przez: Auto motor i sport
Serwis redagowany przez: Auto motor i sport
Samochody > Nissan > Note > Oceny i opinie
Nissan

Nissan Note - Oceny i opinie

Nissan
Oceny i opinie

Przedstawiamy opinie o samochodach Nissan Note. Prezentujemy opinie dla wielu wersji i generacji samochodów Nissan Note. Kierowcy oceniają główne elementy samochodu, wskazują wady i zalety. Wybierz nadwozie lub rodzaj silnika i zobacz jak kierowcy oceniają swoje samochody.

Jak kierowcy oceniają samochody Nissan Note

Czy warto kupić Nissan Note?

TAK
NIE

Nissan Note - oceny kierowców

prowadzenie:prowadzenie - oceny kierowców 4.60
komfort jazdy:komfort jazdy - ocena kierowców 4.49
silnik:silnik - ocena kierowców 4.51
jakość i awaryjność:jakosc i awaryjnosc - ocena kierowców 4.58

Najlepiej oceniany silnik

Nissan Note diesel

4.80

100%

Kierowców uważa że warto kupić ten samochód

Najczęściej oceniana generacja

Nissan Note

4.55

Liczba kierowców którzy ocenili ten samochód: 64

Oceny samochodów Nissan Note według nadwozia

Nissan Note - van (5 drzwiowy)

65 użytkowników oceniło Nissan Note van na:

4.55

Oceny samochodów Nissan Note według silnika

Nissan Note - benzynowy

60 użytkowników oceniło Nissan Note benzynowy na:

4.53

Nissan Note - diesel

5 użytkowników oceniło Nissan Note diesel na:

4.80

Użytkownicy o wadach i zaletach Nissan Note

Nissan Note 2006-2013 rok 2006

Użytkownik roman ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: bezawaryjność silnika, nadwozia poza normalnymi okolicznościami w postaci wymiany świec filtrów oleju akumulatora po 5 latach używania klocki hamulcowe wymiana po 60 tys km paski klinowe nie wymagają wymiany nawet po 130 tys. to samo z układem wydechowym - Silnik 1,4 daje przerobić sie na lpg przejechałem 130 tys na gazie bez żadnych awarii czy też zniszczenia silnika - Samochód bardzo pakowny oraz przestronny. Wady: stosunkowo słabe hamulce, pękająca szyba przednia wymieniłem 3 szt. Pęka nie wiadomo dlaczego dopiero założona szyba nie tzw oryginalna w innym niż serwisowy warsztacie zakończyła tę kwestię

Nissan Note 2006-2013 rok 2008

Użytkownik Edmund ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: Świetne i w dużej ilości schowki jeden ponad 10 l.klimatyzowany-świetna rzecz - Do 120 silnika nie słychać. - Jeżeli potrafi się jeździć to spalanie jest więcej niż b.dobre.Na trasie Gdynia -Bieszczady w lecie Śr.5,1.W mieście zimą ok.6,9-7,00 - Fajne przegrody w bagażniku.Można przewozić walizkę ,tort i kwiaty i być spokojny że nic złego się nie stanie.. Wady: Podczas deszczu szybkie parowanie szyb/mokre ciuchy/-klima szybko sobie radzi z problemem - To nie wada bo wiedziałem co kupuję ale brakuje mi czasami pod pedałem z 10KM

Nissan Note 2006-2013 rok 2009

Użytkownik Papaj75 ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: Pojemność na dalsze i bliższe wycieczki dopasowana idealnie do nieduzej rodziny 2+1. - Widoczność dobra - Schowki na różne niepotrzebne żony rzeczy idealne - Dużo miejsca na fotelach z przodu jak i z tyłu, możliwość złożenia tylnej kanapy i wtedy można pakować nawet 2m meble z Ikei bez problemu. - Bardzo wygodny i cichy oraz ekonomiczny. Wady: Nietypowe rozmiary opon które ciężko dostac

Nissan Note 2006-2013 rok 2007

Użytkownik pedro70 ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: Silnik bezproblematyczny i dynamiczny przy umiarkowanym apetycie na paliwo - Wygoda podczas jazdy, podłokietniki z przodu i tyłu, stoliku z tyłu - Pojemność, naprawdę przestronny pojazd - Wygląd nowoczesny, dużo ciekawszy od rywali np. Jazza, Mercedesa A czy Yarisa - Mało awaryjny. Wady: Korozja elementów podwozia- trzeba dbać i obserwować zmiany - Luzy układu kierowniczego to prawie norma w tych autacg

Nissan Note 2006-2013 rok 2012

Użytkownik Stanisław ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: prosty japoński silnik, co powinno służyć bezawaryjności(ostatni japoński w tym aucie- dalej renault0 - dużo miejsca jak na ten segment, funkcjonalne wnętrze z bajerami - niewysoka cena(w promocji i wyprzedaży- wchodzi nowy model) - wygodne siedzenia, dobra widoczność. Wady: słaby silnik dla amatorów ostrej jazdy-dla mnie ok - w Polsce- nawigacja nie po polsku! - nie atrakcyjny- nie trafiony pomysł z bumerangiem:zauważcie teraz się sprzedaje(najwazniejsze)wygląd

Nissan Note 2006-2013 rok 2007

Użytkownik Łukasz ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: Wysoko sie siedzi - Świetny układ kierowniczy - Mnustwo miejsca w środku - Jak do tąd zerowa awaryjność, dodam że to samochód firmowy więc go nie oszczędzam - Na miasto nie oceniony, nie przeciętnie zwrotny, świetna widoczność z wnętrza. Wady: Tylne zawieszenie podskakuje na wybojach - Przy durzych prędkościach (150 -170 km/h) podatny na podmuchy wiatru - Wygląd troche kobiecy

Nissan Note 2006-2013 rok 2006

Użytkownik michal ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: trzyma sie dorgi jak malo ktore auto - genialna przesuwana kanapa z tylu - super swiatla, bardzo dobra widocznosc, jak w wiekszosci nissanow - malo pali przy rodzinnej przejazdce 90 km/h udalo mi sie zejsc do 5,2 l/100 km na trasie. Wady: pierwsze modele maja problemy z piszczeniem silnika na niskich obrotach i po zimnej./wilgotnej nocy - problem rozwiazany - dla wysokich osob troche za malo miejsca z przodu miedzy foteelm a padalami - tu stuka, tam stuka, ale po 60 tys km na naszych drogach ma prawo. - lubi paliwo przy dynamicznej jezdzie:) udalo mi sie "wykrecic" 9l /100 km na trasie

Nissan Note 2006-2013 rok 2011

Użytkownik Aga ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: dużo miejsca dla kierowcy i pasażerów - idealne prowadzenie na trasie - spala mniej niż podano w katalogu - szybko wchodzi 5 bieg bo już przy 50 km/h, ale dzięki temu można dynamicznie na nim wyprzedzać - wygodny fotel i zagłówek. Wady: tandetne wykonanie wnętrza - niedokładne spasowanie tapicerki - wadliwa elektryka jednej z szyb - bardzo głośny powyżej 90km/h

Nissan Note 2006-2013 rok 2011

Użytkownik spawalnik ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: Mało pali - przestronne wnętrze - spory bagażnik (jeżdżę w delegacje więc trochę bagażu zabieram), a z żoną na wczasy też się mieścimy plus 2 rowery na dachu - tempomat, bluetooth, przyzwoite radio. Wady: Powyżej 120km/h zaczyna się robić głośno w kabinie - Powyżej 140 km/h bardzo słabo przyspiesza a do tego staje się nistabilny - trzeszczące plastiki; złe spasowanie

Nissan Note 2006-2013 rok 2006

Użytkownik Maniekw58 ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: dobre prowadzenie + manewrowość - bardzo dobre oświetlenie - funkcjonalność ,ciekawe rozwiązanie pojemności bagażnika + dzielona tylna kanapa - małe spalanie - jak dotychczas niezawodny. Wady: boczne podmuchy przy dużych prędkościach - zbyt małe zegary i wyświetlacz komputera - pokrętło regulacji oparcia siedzenia kierowcy jest po złej stronie.powinno znajdować się po prawej stronie siedzenia

ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
Wybieramy auto dla studenta
Wybieramy auto dla studenta
Poszukiwanie idealnego samochodu dla studenta nie jest zajęciem łatwym. Oczekiwania to auto niedrogie, oszczędne, ale zarazem pojemne i praktyczne. Przedstawiamy kilka propozycji w okolicy 40 tys. zł.
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
Audi A3 i S3 przechodzą facelifting
Audi A3 i S3 przechodzą facelifting
Zmodernizowany grill, reflektory i tylne lampy. Do tego nowe silniki i elementy wyposażenia dodatkowego. To tylko niektóre zmiany, które zaszły w Audi A3 i S3 po faceliftingu.