Samochody > Mitsubishi > Carisma > Oceny i opinie
Mitsubishi

Mitsubishi Carisma - Oceny i opinie

Mitsubishi
Oceny i opinie

Przedstawiamy opinie o samochodach Mitsubishi Carisma. Prezentujemy opinie dla wielu wersji i generacji samochodów Mitsubishi Carisma. Kierowcy oceniają główne elementy samochodu, wskazują wady i zalety. Wybierz nadwozie lub rodzaj silnika i zobacz jak kierowcy oceniają swoje samochody.

Jak kierowcy oceniają samochody Mitsubishi Carisma

Czy warto kupić Mitsubishi Carisma?

TAK
NIE

Mitsubishi Carisma - oceny kierowców

prowadzenie:prowadzenie - oceny kierowców 4.79
komfort jazdy:komfort jazdy - ocena kierowców 4.63
silnik:silnik - ocena kierowców 4.74
jakość i awaryjność:jakosc i awaryjnosc - ocena kierowców 4.59

Najlepiej oceniany silnik

Mitsubishi Carisma benzynowy

4.73

100%

Kierowców uważa że warto kupić ten samochód

Najczęściej oceniana generacja

Mitsubishi Carisma

4.68

Liczba kierowców którzy ocenili ten samochód: 34

Oceny samochodów Mitsubishi Carisma według nadwozia

Mitsubishi Carisma - hatchback (5 drzwiowy)

64 użytkowników oceniło Mitsubishi Carisma hatchback na:

4.70

Mitsubishi Carisma - sedan (4 drzwiowy)

6 użytkowników oceniło Mitsubishi Carisma sedan na:

4.54

Oceny samochodów Mitsubishi Carisma według silnika

Mitsubishi Carisma - benzynowy

44 użytkowników oceniło Mitsubishi Carisma benzynowy na:

4.73

Mitsubishi Carisma - diesel

26 użytkowników oceniło Mitsubishi Carisma diesel na:

4.61

Użytkownicy o wadach i zaletach Mitsubishi Carisma

Mitsubishi Carisma 1999-2005 rok 2000

Użytkownik Bodzio ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: Bardzo dynamiczny i mocny silnik przy niskim apetycie na paliwo jak na ten silnik - Zawieszenie bardzo dobre a zwłaszcza przy felgach i oponach 225/40/17 cali, które były fabrycznie zamontowane w moim samochodzie. - Bardzo wygodne twarde fotele z pełną regulacją trzymające w zakrętach.. Wady: Jedynie lekkie skrzypienie półki tylnej jak w każdym samochodzie typu hatchback.

Mitsubishi Carisma 1999-2005 rok 2000

Użytkownik mitsubishi carisma 1.9 DID ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: bardzo delikatny układ kierowniczy - małe spalanie, na autostradzie sprawdza sie super - bezawaryjność raczej, podzespoły ciężkie do zużycia - możliwość podłączania wielu urzadzen i modyfikowania (komputer, tuning) - bardzo dobrze trzyma sie drogi, hamulce żyletki. Wady: zawieszenie bardzo szybko sie wyrabia - miękka blacha, bardzo łatwo o wgniecenia(strefy zgniotu) - podzespoły bardzo drogie, najczęściej brak zamienników - najczęstsze usterki: gumy na przegubach, przewody ciśnieniowe, kolektor, - za dużo części plastikowych w całym aucie

Mitsubishi Carisma 1999-2005 rok 2001

Użytkownik keri ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: WYGODNY JAK NA SAMOCHÓD KTÓRYM JEŻDZIŁEM 6 LAT TEMU. - BARDZO EKONOMICZNY SILNIK NA B.EKONOMICZNY,TRASA PRZY ŚR. PRĘD. 120 KM/H SPALAŁ OK 4,5 L DIESEL'A., A ŚREDNIO OK. 6 L. - SAMOCHÓD PODOBAŁ SIĘ WSZYSTKIM, BYŁ SAŁY SREBRNY... Wady: UWAGA NA GUMOWE OSŁONY PRZEGUBÓW!!! PĘKAJĄ, TRZEBA SPRAWDZAĆ,ZWŁASZCZA PRZED WYJAZDEM W DŁUŻSZĄ TRASĘ

Mitsubishi Carisma 1999-2005 rok 2000

Użytkownik Morgan23 ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: komfort wnętrza - pełna 'elektryka' oprócz podgrzewanych foteli - bardzo elastyczny silnik - pojemne wnętrze i bagażnik - nawet do przewozu gabarytów - podłokietnik kierowcy i tylnej kanapy - brak korozji w 12-letnim aucie. Wady: układ wtrysku paliwa - częste inwestycje - problemy z działaniem klimatyzacji - czujnik ciśnienia - brak ogrzewania postojowego - brak tempomatu

Mitsubishi Carisma 1999-2005 rok 2000

Użytkownik Edwin ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: niezawodny silnik i podzespoły - wygodny, duży bagażnik - dobre zawieszenie - dobrze się prowadzi - dobry dostęp do elementów osprzętu i podzespołów.. Wady: dość tandetne wykończenie wnętrza - bywa, ze wyświetlacz przerywa działanie na jakiś czas - słaba widoczność przez tylną szybę - Skrzynia biegów "poci się". Niestety brak szczelności, po jakichś 80 tys. km. - przy niższym stanie paliwa pojawiają się zawirowania we wskazaniach spodziewanego przebiegu na paliwie w baku (wyświetlacz)

Mitsubishi Carisma 1999-2005 rok 2004

Użytkownik Tom ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: Dużo miejsca dla pasażerów - Elastyczny ekonomiczy silnik - przewidywalne prowadzenie auta - trwałość, zabezpieczenie antykorozyjne - spory bagażnik. Wady: średnia jakość materiałów,nudne wnętrze, niemniej nic nie skrzypi - nieco za słabe plastiki (kratki, przycisk lampki, przyciski sterowania szybami) - łożysko amortyzatora (polskie drogi) - brak klimatronika tylko zwykła manualna klima niemniej idzie ja dosyć precyzyjnie ustawić - widoczność do tyłu, ale nie jest tragicznie

Mitsubishi Carisma 1995-1999 rok 1998

Użytkownik tomeek ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: trwałość jednostki napedowej - trwałe zawieszenie - niezły komfort podróżowania - przyzwoite prowadzenie - dobra elektronika . Wady: przecierająca sie tapicerka - twarde, ale trwałe plastiki - pojawiająca sie korozja na błotnikach

Mitsubishi Carisma 1999-2005 rok 1999

Użytkownik robot0 ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: cichy i elastyczny silnuik - duzo miejsca - małe zuzycie paliwa - dobre własciwości jezdne - łatwy rozruch. Wady: drobne usterki (sterowniki szyb) - parujące szyby - stukajaca półka tylna

Mitsubishi Carisma 1995-1999 rok 1998

Użytkownik jaro1974 ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: wygodny - przystępna cena jak na rocznik - w miarę bogate wyposażenie - duży bagażnik. Wady: jego wadą jest po prostu brak wady( przynajmniej w moim egzemplarzu)

Mitsubishi Carisma 1999-2005 rok 2003

Użytkownik młody ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: kofort jazdy - dynamiczny - małe zurzycie paliwa - dobrze się prowadzi - elegancja. Wady: nie ma - nie ma - nie ma - nie ma - nie ma