Mercedes Vito - Oceny i opinie

Wszystko o modelu Mercedes Vito

Przedstawiamy opinie kierowców o samochodach Mercedes Vito. Oceny głównych elementów samochodu, wady i zalety, opinie dla wielu wersji i generacji samochodów Mercedes Vito. Zobacz jak kierowcy oceniają swoje samochody Mercedes Vito.

Wszystkie modele Mercedes

Mercedes Vito

98646

Inne modele tej marki

Finanse

Mercedes Vito - opinie i oceny użytkowników

Mercedes Vito

Liczba ocen: 48 | Ocena łączna: 4.40 (na 5)

Czy warto kupić ten model: 88% TAK | 12% NIE

Oceny szczegółowe:

Prowadzenie: 4.67 | Silnik: 4.60 | Komfort jazdy: 4.38 | Jakość i awaryjność: 3.94

Opinie kierowców o Mercedes Vito

Mercedes Vito 115 CDI 639.703

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 115 CDI Euro 3 2003-2006, diesel, poj. 2148, rok: 2005, przebieg: 230000 km

vito - nie ma jazdy bez gwiazdy

Zalety: mocny, przestrony,

Wady: korozja,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 110 D

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 110 D 1996-1999, diesel, poj. 2299, rok: 1997, przebieg: 330000 km

VITO 110 / 1997 - Samochód przy normalnej eksploatacji - bez katowania bardzo wdzięczny. użytkuję pojazd ponad 8-lat od 2005r.jestem trzecim właścicielem / drugim w Polsce. Nigdy nie miałem poważnych problemów z samochodem. Normalne wymiany eksploatacyjne oraz wynikające z przebiegu kilometrów,{amortyzatory,łożysko alternatora,układ wydechowy,klocki, akumulator itp} Poważniejsza naprawa to pompa ABS. Blacharka zaczyna się trochę sypać, lecz wiek i nasze warunki robią swoje.

Zalety: mała awaryjność silnika, ogólnie mała awaryjność innych podzespołów, dość pojemny,

Wady: słaba blacharka,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 123 Univan 639.603 aut.

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 123 Euro 4 2004-2007, benzynowy, poj. 3724, rok: 2005, przebieg: 90000 km

Duży +. Polecam markę mercedes - Polecam ze wzgledu na serwis. Mercedes ma ciągle promocje rabaty i akcje na samochody: http://www.taniprzeglad.pl/oferta/vito-wymiana-oleju-i-pakietu-filtrow-499-pln-promocyjne-pakiety-serwisowe,71

Zalety: niska cena serwisu, profesjonalny i tani serwis w aso, duzo promocji mercedesa,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 112 CDI 638.194

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 112 CDI 1999-2003, diesel, poj. 2151, rok: 2003, przebieg: 345000 km

pozytywny - uto które warto mieć

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 108 CDI (Univan) 638.094

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 108 CDI 1999-2003, diesel, poj. 2151, rok: 2000, przebieg: 250000 km

opinia pozytywna - w ciagu czterech lat użytkowania zawiódł mnie tylko raz - uszkodzone kóło napinacza paska

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 112 CDI 638.194

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 112 CDI 1999-2003, diesel, poj. 2151, rok: 2002, przebieg: 185000 km

ocena pozytywna - ogólnie auto mnie nie zawiodło.jest bardzo dynamiczne silnik 112cdi najmocniejszym punktem tego auta.po dziesięciu latach pojawiają się oznaki korozji.oceniam auto na czwórkę z plusem.

Zalety: prowadzenie pojazdu, mała awaryjność, duże osiągi,

Wady: wymaga dobrej jakości paliwa, oznaki korozji,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 112 CDI L 638.194

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 112 CDI 1999-2003, diesel, poj. 2151, rok: 2002, przebieg: 290000 km

Warto-rodzina powyżej 5 osób - Warto-rodzina powyżej 5 osób lub mała działalność

Zalety: Przestronny, Pakowny,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 115 CDI KOMBI L2 Automat

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 115 CDI Euro 4 2005-2010, diesel, poj. 2148, rok: 2007, przebieg: 120000 km

ŻUK BYŁ NIEWIELE - NIEWIELE GORSZY - NIE POLECAM = ZIMĄ WYJĄŁEM OSTATNIE 3 FOTELE I WSZĘDZIE SIĘ KOPAŁEM, NAWET NA ODGARNIĘTYM CHODNIKU, WYSTARCZYŁO,ŻE BYŁA BRYŁKA LODU I JUŻ BYŁ DRAMAT, SPALANIE ZIMĄ PODCHODZIŁO DO 26 LITRÓW W WAWCE A JA MAM CIĘŻKĄ NOGĘ, MIMO TO NIEPORADNY I AWARYJNY W ELEKTRYCE SAMOCHÓW, MOŻE DO PRZEWOZU TOWARÓW ALE NIE DO OSÓB

Zalety: OBSZERNA BUDA, DOBRE PRZYSPIESZENIE,

Wady: KIEPSKIE, BARDZO KIEPSKIE HAMULCE, GŁOŚNY WE WNĘTRZU, JAK STARY ŻUK, KIEPSKIE AUDIO, WIECZNIE MOKRE REFLEKTORY, OGROMNE ZUŻYCIE PALIWA, NIEPORADNE AUTO NA ZIMĘ Z AUTOMATEM = DRAMAT,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 108 CDI 638.094

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 108 CDI 1999-2003, diesel, poj. 2151, rok: 2001, przebieg: 70000 km

generalnnie auto godne polecenia - jak na nasze warunki i stan drog to samochod wytrzymaly skoro po naszych drogach zrobil wynik 700tys km i z tego co wiem nadal jest eksploatowany mozna smialo uznac ze jest wytrzymalym samochodem jak na nasze warunki gdzie praktycznie kazdy kilometr naszych drog to istny odcinek testowy dla samochodow.

Zalety: bardzo wytrzymale zawieszenie,sworzen wachacza od nowosci wytrzymal 300tys km ale tylko oryginaly tyle wytrzymuja po wymianie to juz po 100tys padaja(jezeli chcesz wiedziec czy masz jeszcze oryginaly w aucie poznasz po tym ze sa nitowane a nie przykrecane do wachacza), spalanie u mnie 7l w cyklu mieszanym, silnik oodpala w najwieksze mrozy ale trzeba lac dobrej jakosci paliwo czesto wymieniac filtr paliwa, silnik wytrzymaly ja sprzedalem auto z przebiegiem 700tys km w tym czasie mialo wymieniane wtryskiwacze i turbo doladowanie,sprzeglo wytrzymalo ponad 500tys km, ale auto nie wozilo nigdy sporych ladunkow tylko do 500kg,

Wady: korozja-po 10 latach wystepuje doslownie wszedzie praktycznie po kazdej zimie trzeba szybko likwidowac nowe ogniska korozji,warto zaraz po kupnie zainwestowac w zabezpieczenie antykorozyjne podwozia w oryginale jest fabrycznie praktycznie nie zabezpieczone., malo miejsca w kabinie siedzac dotyka sie kolanem prawej nogi do konsoli, czesta awaria przegobow napedowych srednio co 40tys km,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 110 D

MINIBUS 4 drzwiowy, generacja: 110 D 1996-1999, diesel, poj. 2299, rok: 1999, przebieg: 380000 km

WARTO - W 100% POLECAM

Zobacz opinie o Mercedes Vito MINIBUS 4 drzwiowy

Mercedes Vito 108 D (bez przegrody)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 108 D 1996-1999, diesel, poj. 2299, rok: 1998, przebieg: 180000 km

Najlepsze Auto - Najlepsze Auto jakie miałem i ładowane i duzo osób wejdzie i jest luźno nikt nie narzeka. Skręt jest super jak to w Merolach, zwrotny i łatwo zaparkować

Zalety: Nigdy nic do silnika nie dołożyłem tylko podstawowe części eksploatacyjne,

Wady: Spalanie 10 litrów przy max,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 110 D

MINIBUS 4 drzwiowy, generacja: 110 D 1996-1999, diesel, poj. 2299, rok: 1998, przebieg: 265000 km

godny uwagi. - Dla mnie osobiście o wiele lepszy niż T4. Miałem obydwa i wiem co mówię. Jedyną wadą w porównaniu z T4 do paliwożerność. Ale jeśli chodzi o inne aspekty to jest o wiele lepszy. poruszam się nim od pięciu lat, zrobiłem około 100000 km więc mam jakieś doświadczenie. Silnik bezawaryjny. Najgorsza jest blacha... dla mnie to samochód który poleciłbym osobom prowadzącym mały biznes i mającym rodzinę. Mam dwójkę dzieci i mały biznes... We wszystkim sprawdza mi się znakomicie. Polecam

Zalety: komfort, wygoda,

Wady: blacharka, paliwożerny,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MINIBUS 4 drzwiowy

Mercedes Vito 109 CDI UNIVAN L3

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 109 CDI Euro 4 2006-2010, diesel, poj. 2148, rok: 2008, przebieg: 75000 km

...... - ....

Wady: brak klimy katastrofa prawie2009r- i taka marka...,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 110 D

MINIBUS 4 drzwiowy, generacja: 110 D 1996-1999, diesel, poj. 2299, rok: 1998, przebieg: 215000 km

do tych co maja - kto nie wie nic na temat vito a pisze brednie niech spada .wszystko zalezy kto jak kupi jak kupisz zajechane za 10 000 sam sobie na czole pisz te brednie autko jest ok.a to jak chodzi to zalezy od kierowcy .....jak dbasz tak masz ....bo palant za kierda to zawsze powie a to czy tamto....................................................................................................................pozdrawiam...............................

Zalety: konfort, wyglad, zawieszenie trwale, mocny,

Wady: blacha, blacha, blacha, blacha, blacha,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MINIBUS 4 drzwiowy

Mercedes Vito 115 CDI KOMBI L2

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 115 CDI Euro 4 2005-2010, diesel, poj. 2148, rok: 2009, przebieg: 90000 km

mozna spodziewacsie więcej - Kupiłem Vito 4x4 automat w salonie . Rozważałem VW t5 ale w tej specyfikacji był o 50 tys droższy. Auto nie prowadzi się najlepiej ,na mokrej jezdni na nowych oponach tracił przyczepność tyłem przy niewielkiej prędkości . Spalanie dośc duże ale mam wersję 4x4 z automatem. Zawieszenie bardzo sztywne , przy przebiegu 90.000 dwa razy wymieniane tulejki gumowe w zawieszeniu w przedniej osi. Montaz plastików i u mnie zamka bagażnika pozostawia wiele do życzenia. Stale cos brzęczy i zgrzyta. Napęd 4x4 działa świetnie i wiele razy ratował życie . Oczywiście to nie typowa terenówka . Ogólnie jak na te marke to rozczarowanie . Kończę leasing i więcej nie kupię

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 115 CDI 639.705

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 115 CDI Euro 3 2003-2006, diesel, poj. 2148, rok: 2003, przebieg: 225000 km

ogólnie - ogólnie sympatyczny samochód do jazdy

Zalety: komfort jazdy, przyspieszenie,

Wady: zużycie paliwa, koszt części,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 115 CDI FURGON L2

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 115 CDI Euro 4 2005-2010, diesel, poj. 2148, rok: 2005, przebieg: 305000 km

Vito 639 - ogólnie jestem bardzo zadowolony

Zalety: silnik 150KM - idealny, mały promień skrętu, idealna widoczność, duże przestronne wnętrze,

Wady: rdzewieje nadwozie, w wersji osobowej - trochę sztywny, mały bagażnik, słaba klimatyzacja, głośna praca silnika,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 112 CDI L 638.194

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 112 CDI 1999-2003, diesel, poj. 2151, rok: 2001, przebieg: 240000 km

Najlepszy z mini busów - zmieniam busy co ok 4 lata -vito mimo swoich wad na razie wypada najlepiej (jeżdzę 3 rok)

Zalety: dynamiczny - +strumienica, niskie spalanie, pewne prowadzenie przy dużych prędkościach, posiadam wszystkie systemy do prowadzenia auta,

Wady: głośny, rdza, słabe ogrzewanie , pomimo, że mam webasto,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 112 CDI 638.094

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 112 CDI 1999-2003, diesel, poj. 2151, rok: 2001, przebieg: 415000 km

NAJLEPSZY Samochod to mercEDES - polecam MERCEDESA VITO

Zalety: zero wkladow finansowych do tego samochodu, malo pali max 7.5/100km, duza moc nawet przy 2tonowym zaladunku, ladny wyglad, osiagi max 180km/h,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 112 CDI L 638.194

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 112 CDI 1999-2003, diesel, poj. 2151, rok: 2001, przebieg: 230000 km

OK - JEST AUTO W PORZADKU

Zalety: KOMFORT, PRZYSPIESZENIE, PRZYCZEPNY, PAKOWNY, MOC,

Wady: SPALANIE,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 110 D

MINIBUS 4 drzwiowy, generacja: 110 D 1996-1999, diesel, poj. 2299, rok: 1998, przebieg: 350000 km

PORAŻKA - Wzór bubla jaki udało się wykonać naszym zachodnim sąsiadom pod szyldem Mercedesa!!!

Zalety: obszerne auto jak na tzw.vana, przyzwoite prowadzenie, dość estetyczne nadwozie, dobra widoczność we wszyskich kierunkach,

Wady: pomimo corocznej gruntownej konserwacji rdza atakuje bez opamiętania, delikatne zawieszenie, hałas przy wyższych prędkościach, duże zużycie paliwa, drogi servis i wiele innych mankamentów,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MINIBUS 4 drzwiowy

Mercedes Vito 108 CDI 638.094

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 108 CDI 1999-2003, diesel, poj. 2151, rok: 2001, przebieg: 170000 km

spalanie - Vito To nie prawda ze spala 7 litrow paliwa

Zalety: DOBRY SAMOCHOD,

Wady: PROBLEM Z OGZEWANIEM JEDYNA WADA !!!, SPALANIE VITO,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 110 D

MINIBUS 4 drzwiowy, generacja: 110 D 1996-1999, diesel, poj. 2299, rok: 1999, przebieg: 155000 km

WARTO - pod warunkiem że nie ma naprane 300 400 lub więcej tys. rdzewieje ale za 2 tys konserwacja wystarczy na kolejne 5-6 lat.Spalanie głównie jeżdżę w trasie potem vitek stoi tydzeń lub dwa. Zależy od stylu jazdy min. w trasie na pusto to 7 l. / 100 km przy prędkości 70-80. Na ogół jest to 9-10. Natomiast max z przyczepą 2 tony plandeka w trasie v max czyli 130-150 to 11l./100 km. po miejscu przy żyłowaniu nigdy nie połkną więcej niż 11 na sto. Autko godne uwagi pod warunkiem nie wymagania niezawodności starej poczciwej 190. mam też vw carawelle 2002. poza tym że gorzej trzyma się drogi w zakrętach to nie widzę różnicy. POLECAM VITO

Zalety: mogę przewieżć 9 osób przez pól europy z bagarzami bez narzekania że ciasno i że bolą nogi, nigdy nie nawalił ( nie wliczając niemożności wyjechania z zaspy ), silnik nie jak w opisie tylko 110 CDI,

Wady: rdza i wiele drobnych denerwujących usterek,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MINIBUS 4 drzwiowy

Mercedes Vito 108 D (bez przegrody)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 108 D 1996-1999, diesel, poj. 2299, rok: 1997, przebieg: 220000 km

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Auto niezawodne

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 110 D

MINIBUS 4 drzwiowy, generacja: 110 D 1996-1999, diesel, poj. 2299, rok: 1998, przebieg: 295000 km

TO NIE MERCEDES TYLKO SEAT SKŁADANY W HISZPANII - Jetem trzecim włascicielem tego auta i padł mi silnik rozrząd sie rozleciał dbałem o ten samochód jak o żone i co częśći drogie jak nie wiem kupiłem drugi silnik i padaka nie polecam tego auta nigdy w życiu Mercedesa

Zalety: Ten samochód nie ma zalet,

Wady: Najgorszy złom jaki miałem nigdy więcej mercedesa,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MINIBUS 4 drzwiowy

Mercedes Vito 109 CDI UNIVAN L3

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 109 CDI Euro 4 2006-2010, diesel, poj. 2148, rok: 2008, przebieg: 85000 km

VITO MIAŁEM W SUMIE 18 SAMOCHODÓW - KIEROWCA OD 27 LAT DRUGI MERCEDES AUTO FAJNE ALE NIESTETY AWARYJNE .WCZEŚNIEJ 7SZT. OPLI BEZ WIĘKSZEJ AWARII.

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 115 CDI KOMBI L2

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 115 CDI Euro 4 2005-2010, diesel, poj. 2148, rok: 2005, przebieg: 190000 km

Godny polecenia pojazd rodzinno dostawczy. - Bardzo ptzyjemny i wygodny samochód rodzinno dostawczy z niewielkimi wadami, bez awaryjny i oszczędny wart polecenia.

Zalety: Pakowny Towarowo i osobowo, Bardzo zwrotny jak na te gabarty., Szerokie pole widzenia , Bardzo łatwy w prowadzeinu, duże lusterka., Spora moc bezproblemowe wyprzedzanie, szybka reakcja na naciśnięcie gazu.,

Wady: Utrudniony załadunek przy otwarciu tylnej klapy.(chyba że kupimy opcje z drzwiami uchylanymi na boki wtedy jest ok), Potrafi sie popsuć tylna wycieraczka.,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 111 CDI FURGON L2

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 111 CDI Euro 4 2006-2010, diesel, poj. 2148, rok: 2007, przebieg: 195000 km

dobre - w sumie nie najgorszy samochod dosc tania eksploatacja nie trzeba jedzic z wszyskim do aso tylko do dobrego mechanika przy prawidlowej eksplotacji szybko sie zwroci

Zalety: promien skretu, latwe prowadzenie dosc dobra widocznosc, reczny hamulec nozny wygoda , dobry silnik praktycznie bezawaryjny pilnowac przegladow serwis olejowy i plyny i filtry co 30 tys lepiej wczesniej, relatywnie dosc tania eksplotacja i bezawaryjnoscc przy prawidlowej eksploatacji,

Wady: siedzienia za krotkie kolana bola wzrost 1.75, slaba podloga metalowa w czesci ladunkowej przy ladunkach duzo wagowych odksztaca sie, ergonomia kabiny kierowcy nie mozna odsunac foteli ogranicz tylna scianka o 10 cm byloby lepiej, wymiana tylnych zaowek pozycujnych za duzo rozkrecania zeby zdjac klosz w sprinterze 312 dka lepiej rozwiazane wymiana blyskawiczna na zatrzaski, poprawic komfort w kabinie kierowcy jazda na dluz z wszyskim do asoicszej trasie jest meczaca,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 120 CDI 639.603 aut.

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 120 CDI Euro 4 2006-2010, diesel, poj. 2987, rok: 2008, przebieg: 55000 km

pozytywny - dobre auto

Zalety: mocny silnik, dobre prowadzenie, ladownosc,

Wady: przegrzane tarcze hamulcowe,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 109 CDI KOMBI L3

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 109 CDI Euro 4 2006-2010, diesel, poj. 2148, rok: 2007, przebieg: 30000 km

VITEK 109 CDI - AUTO DOBRE I TWARDE NA KAŻDĄ OKAZJE NA WAKACJE DO PRACY JAK I DO TOWARU PRZEWOŻENIA

Zalety: zwrotny, cichy, dobrze grzeje zima,latem wydajna klima., fajna ergonomia wszystko czytelne., dobre spalanie mojego vitka po dotarciu silnika po 20000km pali miasto 9llato zima nawet12l przy krutkich dystansach przy90km/h7L 120km/h 8L,

Wady: kiepskie fotele w wersji podstawowej, montaz tylniej kanapy i jej ciezar chyba inzynierow pogielo vw lepiej to rozwiazal., malo fukcjonalny tyl auta poniewz linia nadwozia zchodzi w dol przezto wysokosc zaladunkowa niska!, tylni naped przegrywa zima przy sniegu musialem sie ratowac dociazaniem tylu vitka!, WIECEJ WAD NIEDOSTRZEGAM.JEST OK,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 109 CDI 639.601

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 109 CDI Euro 3 2003-2006, diesel, poj. 2148, rok: 2006, przebieg: 275000 km

MERCEDES VITO 109 - GODNY POLECENIA

Zalety: solidne wykonanie, turbina, napęd na tylną oś, doskonale się go prowadzi,

Wady: mało atrakcyjny wewnątrz, brak podgrzewanych lusterek, hałaśliwy,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 109 CDI 639.601

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 109 CDI Euro 3 2003-2006, diesel, poj. 2148, rok: 2005, przebieg: 350000 km

vito 109 cdi - jest bardzo dobry

Zalety: napęd na tylną oś, ABS / ASR, GENIALNIE SIĘ PROWADZI,

Wady: stosunkowo głośny, przy jeździe pow 3000obr/min znacznie podnosi spalanie. Różnica dochodziła do 10 l / bak [lany pod gwizdek], nie ma podgrzewanych lusterek...,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 120 CDI FURGON L3 Automat

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 120 CDI Euro 4 2006-2010, diesel, poj. 2987, rok: 2009, przebieg: 25000 km

taki jest Vitold - Wieslaw wczesniej napisal z tego co zrozumialem jakie To auto jest Super!Ja napisze tak?w ciagu 2lat drugie vito docieram pierwszym zrobilem 32tys.od stycznia do czerwca 2009od zera km.na liczniku czyli nowe.w czerwcu mialem wypadek i zamowilem nowe,dostalem we wrzesniu juz z nowymi lusterkami do dzisiaj mam 30tys.najechanei niewiem co opisuja ludzie ule im pala te auta skad 9l na 100/km chyba ze z kasprowego na luzie!moj vitold spalil kiedys 70l na 250km powiem tak zgorzelec-katowice 2godz.15min.jechalem ale zbiornik pustynie nazekam bo To auto chcialem i mam ale nie opisujcie jakie ono jest oszczedne-pytania prosze na adamgil@gmx.de odpowiem na wszystko powodzenia i malego spalania bo ja jakos niemam a obuwie zmieniam codziennie

Zalety: fajny, moglem go wziasc na firme, szybki bo 205km nie jezdzi kazdy bus, ilosc miejsca, mam w nim telewizor,

Wady: spalanie -ale cos zacos, ponoc blacha kiepska, tankujcie Tylko dobre paliwo To niebedzie problemju, mowia ze cos w nim dolega, narazie nie ma,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 111 CDI 639.603

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 111 CDI Euro 3 2003-2006, diesel, poj. 2148, rok: 2004, przebieg: 195000 km

Warto kupić w końcu to gwiazda idzie sie w nim zakochać - jak dla mnie naczytalem sie duzo negatywnych opini ale dopukac u mnie nic sie nie dzieje a jak wciadam rano do mojego vitka to odrazu mam lepszy chumor. Uwież jezeli ci sie podoba naprawde warto sprubowac raz sie zyje ja sprubowalem zaryzykowalem i nie zaluje. zaswtanowil bym sie tez nad mocniejszym silnikiem ten wystarcza alo szału nie ma.

Zalety: sylwetka sama mówi za siebie, zwinny co przydaje sie szczególnie w miescie , w brew pozorów pojemny jak na te gabaryty, wygodny,

Wady: troszke duzo pali ale w koncu to bus idzie sie przyzwyczaic , troche glosny w środku polecam wygłuszyć, może troszke ta rdza ale o to trzeba zadbać,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 108 CDI 638.094

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 108 CDI 1999-2003, diesel, poj. 2151, rok: 2001, przebieg: 130000 km

Dobry samochód - Pomimo kilku wad to dobre auto

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 120 CDI FURGON L3 Automat

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 120 CDI Euro 4 2006-2010, diesel, poj. 2987, rok: 2009, przebieg: 30000 km

Klasa - Najlepszy w swojej klasie a potem dłuuugo nic i 2 miejsce

Zalety: Silnik, ESP - naprawdę na lodzie jedzie wciąż prosto nawet gdy koła boksują,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 108 D (bez przegrody)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 108 D 1996-1999, diesel, poj. 2299, rok: 1997, przebieg: 200000 km

viciak 108 wolnossacy - Najlepszy van na swiecie!!! Mialem, mam, i bede mial, i nie sprzedam . . . Auto bezawaryjne, malo pali, stary prosty dobry silnik!!! Naprawde polecam, bez wahania w kazdej chwili wsiadam i jade nim do domu do polski.(na stale w uk)

Wady: brak ocynku,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 115 CDI KOMBI L2

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 115 CDI Euro 4 2005-2010, diesel, poj. 2148, rok: 2007, przebieg: 60000 km

Nie ma lepszego "busa" na rynku , moim zdaniem . - warto podnieśc moc i moment , i wtedy jest OK (profesjonalnie)

Wady: awaryjnośc ukladu kierowniczego,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 109 CDI 639.601

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 109 CDI Euro 3 2003-2006, diesel, poj. 2148, rok: 2003, przebieg: 15000 km

mercedes vito - kompletna klapa ten samochód

Wady: po jeżdzie jedno razowo 2000 km samochód zaczło trześć i nie wiadomo co jest,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 120 CDI FURGON L3 Automat

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 120 CDI Euro 4 2006-2010, diesel, poj. 2987, rok: 2009, przebieg: 5000 km

Vito - Wspaniały dostawczak

Zalety: Silnik. Przyspieszenie 8,8 do 100km/h Formuła 1,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 110 D

MINIBUS 4 drzwiowy, generacja: 110 D 1996-1999, diesel, poj. 2299, rok: 1997, przebieg: 580000 km

warto kupic - samochod ok blacharka nie

Zobacz opinie o Mercedes Vito MINIBUS 4 drzwiowy

Mercedes Vito 112 CDI 638.094

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 112 CDI 1999-2003, diesel, poj. 2151, rok: 2000, przebieg: 175000 km

Fatalny produkt MB - Wprost tragiczny produkt firmy MB.W ciągu 9 lat eksploatacji odwiedziłem 72 razy serwis w celach napraw !!! Korozja w każdym miejscu pojazdu,...nawet na dachu!

Wady: brak zabezpieczeń antykorozyjnych, Psuje się w nim dosłownie wszystko !!!,

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 110 D

MINIBUS 4 drzwiowy, generacja: 110 D 1996-1999, diesel, poj. 2299, rok: 1997, przebieg: 415000 km

mercedes :) - dobrze spisujacy sie samochod z bardzo dobrym zawieszeniem i silnikim, problemy sa z wykonczeniem wnetrza.

Zobacz opinie o Mercedes Vito MINIBUS 4 drzwiowy

Mercedes Vito 115 CDI Univan 639.605

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 115 CDI Euro 3 2003-2006, diesel, poj. 2148, rok: 2003, przebieg: 125000 km

ogol - zalezy co komu jest potrzebne i do czego

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 111 CDI FURGON L1

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 111 CDI Euro 4 2006-2010, diesel, poj. 2148, rok: 2008, przebieg: 20000 km

merc - kajtek

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Mercedes Vito 115 CDI Univan 639.601

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 115 CDI Euro 3 2003-2006, diesel, poj. 2148, rok: 2004, przebieg: 20000 km

Warto - Warto kupić gtaki model choć dużo pali i ma kłopoty zimą

Wady: Największa wada to napęd na tył gdyż jest zbyt lekki i nie daje rady na zimowych oponach w śniegu już przy lekkim wzniesieniu,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 111 CDI 639.703

MIXT 4 drzwiowy, generacja: 111 CDI Euro 3 2003-2006, diesel, poj. 2148, rok: 2004, przebieg: 115000 km

awaryjnosc - może póżniejsze modele są mniej awaryjne .OBY!!!!!!!!

Zalety: ładny,

Wady: wyje , dużo awarji, rdza atakuje jeszcze na gwarancji,

Zobacz opinie o Mercedes Vito MIXT 4 drzwiowy

Mercedes Vito 108 D (bez przegrody)

FURGON 4 drzwiowy, generacja: 108 D 1996-1999, diesel, poj. 2299, rok: 1997, przebieg: 225000 km

mercedes vito - Warto posiadac taki samochód ponieważ mało pali,ma żywotny silnik,mało awaryjny zapakuje 8 osób i w droge.

Zobacz opinie o Mercedes Vito FURGON 4 drzwiowy

Dodaj swoją opinię Zobacz wszystkie oceny dla samochodu Mercedes Vito

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Motor-Presse Polska sp. z o. o. 1999-2014