1. Samochody
  2. Lexus
  3. RX
  4. Oceny i opinie
Lexus

Lexus RX - Opinie kierowców

Lexus
Oceny i opinie

Przedstawiamy opinie o samochodach Lexus RX. Prezentujemy opinie dla wielu wersji i generacji samochodów Lexus RX. Kierowcy oceniają główne elementy samochodu, wskazują wady i zalety. Wybierz nadwozie lub rodzaj silnika i zobacz jak kierowcy oceniają swoje samochody.

Jak kierowcy oceniają samochody Lexus RX?

Czy warto kupić Lexus RX?

TAK
NIE

Lexus RX - oceny kierowców

prowadzenie:prowadzenie - oceny kierowców 4.47
komfort jazdy:komfort jazdy - ocena kierowców 4.60
silnik:silnik - ocena kierowców 4.87
jakość i awaryjność:jakosc i awaryjnosc - ocena kierowców 3.80

Najlepiej oceniany silnik

Lexus RX układ hybrydowy

4.45

60%

Kierowców uważa że warto kupić ten samochód

Najczęściej oceniana generacja

Lexus RX

4.33

Liczba kierowców którzy ocenili ten samochód: 6

Oceny samochodów Lexus RX według nadwozia

Lexus RX - suv (5 drzwiowy)

15 użytkowników oceniło Lexus RX suv na:

4.43

Oceny samochodów Lexus RX według silnika

Lexus RX - benzynowy

10 użytkowników oceniło Lexus RX benzynowy na:

4.42

Lexus RX - układ hybrydowy

5 użytkowników oceniło Lexus RX układ hybrydowy na:

4.45

Użytkownicy o wadach i zaletach Lexus RX

Lexus RX 400h 2006-2009 rok 2006

5.00

Użytkownik satek1944 ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: bezawaryjny - małe spalanie - duży komfort jazdy - Dobrze się prowadzi po śliskiej nawierzchni - wysokiej klasy radia Mark Ravenson. Wady: Wysoka cena - Nawigacja mało dokładna jeżeli chodzi o Polskę i Słowację - Brak polskiego oprogramowania komputera. - Brak świateł dziennych. - Brak stałego napędu na 4 koła

Lexus RX 300 2000-2005 rok 2003

5.00

Użytkownik mariusz ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: super auto na rodzinne dlugie wypady - komfort,zmiana biegow plynna,wyciszony,4kola naped,wysokie podwozie,widocznosc super. Wady: brak - moglby palic mniej,bo jak lecisz 200km to 17 siorbie

Lexus RX 300 2000-2005 rok 2001

4.75

Użytkownik mirek ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: duży,przestronny - świetny na śniegu i w terenie - automat z przełączaniem do jazdy w ciężkim terenie. Wady: promień skrętu - tylko 4 biegi w automacie - duże spalanie

Lexus RX 400h 2006-2009 rok 2006

4.00

Użytkownik robert ocenił swój model na 4.00

Za zalety uważa: Auto bardzo ciche i komfortowe. - Świetny, mocy silnik - Doskonała skrzynie biegów. Wady: miękkie zawieszenie, problemy z pokonywaniem kolein - Skrzypienie siedzeń. Stukanie tylnej półki. - Stukanie w progu, usunięte w serwisie po kilku próbach.

Lexus RX 350 2006-2008 rok 2006

5.00

Użytkownik jeepniety ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: Doskonały i przemiły serwis - Idealnie sprawuje się na naszych drogach. Wady: Skrzynia trochę nie nadąża przy ostrzejszym przyspieszaniu

Lexus RX 400h 2006-2009 rok 2006

5.00

Użytkownik bogdan bp ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: cichy - wygodny - bardzo dobry zestaw naglaśniający. Wady: wysokie koszty ubezpieczenia

Lexus RX 350 2006-2008 rok 2008

4.00

Użytkownik Karol ocenił swój model na 4.00

Za zalety uważa: Komfort jazdy. - Gadżety.. Wady: Po przejechaniu 60000 km, auto ma wymienione prawie wszystkie podzespoły. Padła zupełnie skrzynia biegów, wymienione łożyska z piastami (wszystkie!!!), amortyzatory, łożyska na wale, elektryka. - Przy krótkich dystansach, auto ma olbrzymie problemy z zasilaniem. Praktycznie co roku problemy z ładowaniem, akumulatorem. - Miano auta niezawodnego to kłamstwo, w trasie rozleciała mi się skrzynia biegów będąc w połowie drogi do domu 300 km wracałem na lawecie, na skrzynie czekałem ponad dwa tygodnie. Masakra!!! - Prawdziwa skarbonka.

Lexus RX 300 2000-2005 rok 2001

4.75

Użytkownik Kamil ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: IDEALNIE się nim jeżdzi. Wady: antena - klimatyzacja - drogie części - beznadziejny promień zawracania

ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
Autonomiczna ciężarówka i 50 tys. puszek Budweisera
Autonomiczna ciężarówka i 50 tys. puszek Budweisera
Firma Otto wypuściła po wielu miesiącach swój projekt na drogi. Kilka dni temu autonomiczna ciężarówka wypełniona po brzegi piwem przejechała swoją pierwszą trasę.
Konkurs na 25 lecie magazynu auto motor i sport Konkurs na 25 lecie magazynu auto motor i sport