Serwis redagowany przez: Auto motor i sport
Serwis redagowany przez: Auto motor i sport
Samochody > Iveco > Daily > Oceny i opinie
Iveco

Iveco Daily - Oceny i opinie

Iveco
Oceny i opinie

Przedstawiamy opinie o samochodach Iveco Daily. Prezentujemy opinie dla wielu wersji i generacji samochodów Iveco Daily. Kierowcy oceniają główne elementy samochodu, wskazują wady i zalety. Wybierz nadwozie lub rodzaj silnika i zobacz jak kierowcy oceniają swoje samochody.

Jak kierowcy oceniają samochody Iveco Daily

Czy warto kupić Iveco Daily?

TAK
NIE

Iveco Daily - oceny kierowców

prowadzenie:prowadzenie - oceny kierowców 4.26
komfort jazdy:komfort jazdy - ocena kierowców 4.00
silnik:silnik - ocena kierowców 4.11
jakość i awaryjność:jakosc i awaryjnosc - ocena kierowców 3.55

Najlepiej oceniany silnik

Iveco Daily diesel

3.98

75%

Kierowców uważa że warto kupić ten samochód

Najczęściej oceniana generacja

Oceny samochodów Iveco Daily według nadwozia

Iveco Daily - furgon (4 drzwiowy)

27 użytkowników oceniło Iveco Daily furgon na:

3.94

Iveco Daily - mixt (4 drzwiowy)

1 użytkownik ocenił Iveco Daily mixt na:

3.75

Iveco Daily - rama (2 drzwiowy)

18 użytkowników oceniło Iveco Daily rama na:

3.99

Iveco Daily - rama (4 drzwiowy)

1 użytkownik ocenił Iveco Daily rama na:

4.25

Iveco Daily - skrzynia (2 drzwiowy)

6 użytkowników oceniło Iveco Daily skrzynia na:

4.12

Oceny samochodów Iveco Daily według silnika

Iveco Daily - diesel

53 użytkowników oceniło Iveco Daily diesel na:

3.98

Użytkownicy o wadach i zaletach Iveco Daily

Iveco Daily HPI 35C12 Euro 3 2002-2006 rok 2004

Użytkownik Szuszfol ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: Samochód na ramie, możliwość załadowania dużego tonażu - Dobre fabryczne głośniki - Elektryczne i podgrzewane lusterka, elektryczne szyby - Czytelne zegary - Fotel "pneumatyczny" (na siłownikach). Wady: Trzeszczące plastiki - Słaba jakość wykonania deski rozdzielczej - Mała ilość schowków - Przepalajace sie żarówki

Iveco Daily HPI 35C15 Euro 4 2006-2011 rok 2007

Użytkownik manuel19841 ocenił swój model na 3.50

Za zalety uważa: autko prócz zawieszenia bez awaryjne - wytrzymuje spore przeciążenia, ponad 4tony ładunku - ładne - bezpieczne, nawet przy zderzeniu czołowym(sprawdzone) - silnik pali na dotyk nawet w zimie. Wady: za delikatna rama, która gnie się przy podnoszeniu - troszkę za miękkie - problem z dostępnością części

Iveco Daily HPT 35C15 Euro 3 2002-2005 rok 2005

Użytkownik Piotrek ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: duża kabina, mnóstwo miejsca, dobre ogrzewanie - dobra widoczność, doskonałe lusterka - pojemny i ustawny, wysokie drzwi do przedziału ładunkowego - sympatyczny i mruczący - mocny. Wady: trzeba się unieść, żeby zobaczyć zegar - mały schowek

Iveco Daily HPT 35S14 Euro 4 2006-2011 rok 2006

Użytkownik DAMIAN ŚREM ocenił swój model na 3.50

Za zalety uważa: DOBRA WIDOCZNOŚC DO PRZODU I W LUSTERKACH - POZYTYW ZA KIERUNKI W LUSTERKACH CO POMAGA PRZY WŁĄCZANIU SIE DO RUCHU. Wady: SILNIK PRZY 240000 TYS REMONT

Iveco Daily HPI 35C14 Euro 3 2004-2006 rok 2005

Użytkownik Miro ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: Auto duzo lepiej wyciszone od poprzedniej generacji - Duze mozliwosci zaladunkowe - niezniszczalne zawieszenie. Wady: Slaba elektryka!!! - Slaba elektryka!!! - Pekaja felgi

Iveco Daily HPI 35C15 Euro 4 2006-2011 rok 2008

Użytkownik robik ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: resory zawieszenie ok - przy wolnej jezdzie pali ok 13 l ale przy 2 t jazda 100 km porazka spalanie 15-17 l. Wady: do bani elektryka most napedowy i serwis w toruniu torital uwaga na nich zlodzieje i przekreci

Iveco Daily HPT 35S14 Euro 3 2005-2006 rok 2006

Użytkownik ,arczello ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: Jestem bardzo zadowolony z tego samochodu. Przy 300tyś km nadal na syntetyku. Silnik suchy, bardzo żwawy.. Wady: Naprawa skrzyni biegów - 2500pln.

Iveco Daily HPI 35C15 Euro 4 2006-2011 rok 2010

Użytkownik kierowca ocenił swój model na 3.25

Za zalety uważa: ładowność - 6 bieg ( wszystkie juz mają) - bliźniak - pełna rama - brak. Wady: elektryka( żarówki lecą jak szalone) - elktronika ( za duzo czujników i innych pierdółek) - nie usuwalny EGR i DPF - Dwumasowe koło przy sprzegle - firmowe radio blaupunkt nigdy nie brać( kłopoty z CAN) i ciągłe search( szuka stacji)

Iveco Daily UniJet 35S13 Euro 3 1999-2005 rok 2003

Użytkownik Düsseldorfczyk ocenił swój model na 4.00

Za zalety uważa: silnik i skrzynia biegow 6 plus - zuzycie paliwa do 120kmh-10 Litrow. Wady: Elektronika 3 minus - Powyzej 120kmh 15-17 litrow! Miasto 13 L Bez ruznicy czy zaladowany czy na pusto

Iveco Daily UniJet 35S13 Euro 3 1999-2005 rok 2001

Użytkownik stanislaw ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: dziennie robie okolo300 do 850ml wciagu 5miesiecy zero wiekszych awari. Wady: zawieszenie z przodu i pojedyncze resory

ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
Jaguar XF dostanie napęd AWD
Jaguar XF dostanie napęd AWD
Jaguar na rok 2016 przygotował kilka nowości do modelu XF. To auto jest dość świeże, bo premierę miało rok temu, ale brytyjska marka już zdążyła wprowadzić aktualizację, dodając m.in. napęd AWD.