1. Samochody
  2. Iveco
  3. Oceny i opinie

Iveco - Oceny i opinie

Iveco
Oceny i opinie

Przedstawiamy opinie o samochodach marki Iveco. Prezentujemy opinie dla wielu modeli, wersji i generacji samochodów marki Iveco. Kierowcy oceniają główne elementy samochodu, wskazują wady i zalety. Poznaj najlepiej oceniane modele marki Iveco.

Jak kierowcy oceniają samochody marki Iveco

Czy warto kupić Iveco?

TAK
NIE

Iveco - oceny kierowców

prowadzenie:prowadzenie - oceny kierowców 4.24
komfort jazdy:komfort jazdy - ocena kierowców 3.98
silnik:silnik - ocena kierowców 4.06
jakość i awaryjność:jakosc i awaryjnosc - ocena kierowców 3.50

Najlepiej oceniany

Iveco Daily

Iveco Daily

 

3.94

74% Kierowców uważa że warto kupić ten samochód

Najczęściej oceniany

Iveco Daily

Iveco Daily

 

3.94

Liczba kierowców którzy ocenili ten samochód: 54

Opinie i dyskusje o Iveco

5.00

Czy warto kupić ten model?

tak

Iveco Daily

5.00

54 użytkowników oceniło Iveco Daily. Zobacz ich opinie!

Użytkownik LESZEK zauważa: "WOL ROBOCZY" czytaj więcej.

Użytkownicy o wadach i zaletach samochodów marki Iveco

Iveco Daily HPI 35C12 Euro 3 2002-2006 rok 2004

4.25

Użytkownik Szuszfol ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: Samochód na ramie, możliwość załadowania dużego tonażu - Dobre fabryczne głośniki - Elektryczne i podgrzewane lusterka, elektryczne szyby - Czytelne zegary - Fotel "pneumatyczny" (na siłownikach). Wady: Trzeszczące plastiki - Słaba jakość wykonania deski rozdzielczej - Mała ilość schowków - Przepalajace sie żarówki

Iveco Daily HPI 35C15 Euro 4 2006-2011 rok 2007

3.50

Użytkownik manuel19841 ocenił swój model na 3.50

Za zalety uważa: autko prócz zawieszenia bez awaryjne - wytrzymuje spore przeciążenia, ponad 4tony ładunku - ładne - bezpieczne, nawet przy zderzeniu czołowym(sprawdzone) - silnik pali na dotyk nawet w zimie. Wady: za delikatna rama, która gnie się przy podnoszeniu - troszkę za miękkie - problem z dostępnością części

Iveco Daily HPT 35C15 Euro 3 2002-2005 rok 2005

4.75

Użytkownik Piotrek ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: duża kabina, mnóstwo miejsca, dobre ogrzewanie - dobra widoczność, doskonałe lusterka - pojemny i ustawny, wysokie drzwi do przedziału ładunkowego - sympatyczny i mruczący - mocny. Wady: trzeba się unieść, żeby zobaczyć zegar - mały schowek

Iveco Daily HPT 35S14 Euro 4 2006-2011 rok 2006

3.50

Użytkownik DAMIAN ŚREM ocenił swój model na 3.50

Za zalety uważa: DOBRA WIDOCZNOŚC DO PRZODU I W LUSTERKACH - POZYTYW ZA KIERUNKI W LUSTERKACH CO POMAGA PRZY WŁĄCZANIU SIE DO RUCHU. Wady: SILNIK PRZY 240000 TYS REMONT

Iveco Daily HPI 35C14 Euro 3 2004-2006 rok 2005

4.25

Użytkownik Miro ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: Auto duzo lepiej wyciszone od poprzedniej generacji - Duze mozliwosci zaladunkowe - niezniszczalne zawieszenie. Wady: Slaba elektryka!!! - Slaba elektryka!!! - Pekaja felgi

Iveco Daily HPI 35C15 Euro 4 2006-2011 rok 2008

4.50

Użytkownik robik ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: resory zawieszenie ok - przy wolnej jezdzie pali ok 13 l ale przy 2 t jazda 100 km porazka spalanie 15-17 l. Wady: do bani elektryka most napedowy i serwis w toruniu torital uwaga na nich zlodzieje i przekreci

Iveco Daily HPT 35S14 Euro 3 2005-2006 rok 2006

4.75

Użytkownik ,arczello ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: Jestem bardzo zadowolony z tego samochodu. Przy 300tyś km nadal na syntetyku. Silnik suchy, bardzo żwawy.. Wady: Naprawa skrzyni biegów - 2500pln.

Iveco Daily HPI 35C15 Euro 4 2006-2011 rok 2010

3.25

Użytkownik kierowca ocenił swój model na 3.25

Za zalety uważa: ładowność - 6 bieg ( wszystkie juz mają) - bliźniak - pełna rama - brak. Wady: elektryka( żarówki lecą jak szalone) - elktronika ( za duzo czujników i innych pierdółek) - nie usuwalny EGR i DPF - Dwumasowe koło przy sprzegle - firmowe radio blaupunkt nigdy nie brać( kłopoty z CAN) i ciągłe search( szuka stacji)

Iveco Daily UniJet 35S13 Euro 3 1999-2005 rok 2003

4.00

Użytkownik Düsseldorfczyk ocenił swój model na 4.00

Za zalety uważa: silnik i skrzynia biegow 6 plus - zuzycie paliwa do 120kmh-10 Litrow. Wady: Elektronika 3 minus - Powyzej 120kmh 15-17 litrow! Miasto 13 L Bez ruznicy czy zaladowany czy na pusto

Iveco Daily UniJet 35S13 Euro 3 1999-2005 rok 2001

4.50

Użytkownik stanislaw ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: dziennie robie okolo300 do 850ml wciagu 5miesiecy zero wiekszych awari. Wady: zawieszenie z przodu i pojedyncze resory

ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
Nie masz dowodu i polisy OC? Nie dostaniesz mandatu
Nie masz dowodu i polisy OC? Nie dostaniesz mandatu
Już niedługo nie będziemy musieli wozić ze sobą dowodu rejestracyjnego i poświadczenia polisy OC. Po wielu zapowiedziach i obietnicach posłowie w końcu przegłosowali zmiany w prawie.