1. Samochody
  2. Hyundai
  3. Tucson
  4. Oceny i opinie
Hyundai

Hyundai Tucson - Opinie kierowców

Hyundai
Oceny i opinie

Przedstawiamy opinie o samochodach Hyundai Tucson. Prezentujemy opinie dla wielu wersji i generacji samochodów Hyundai Tucson. Kierowcy oceniają główne elementy samochodu, wskazują wady i zalety. Wybierz nadwozie lub rodzaj silnika i zobacz jak kierowcy oceniają swoje samochody.

Jak kierowcy oceniają samochody Hyundai Tucson?

Czy warto kupić Hyundai Tucson?

TAK
NIE

Hyundai Tucson - oceny kierowców

prowadzenie:prowadzenie - oceny kierowców 4.60
komfort jazdy:komfort jazdy - ocena kierowców 4.53
silnik:silnik - ocena kierowców 4.22
jakość i awaryjność:jakosc i awaryjnosc - ocena kierowców 4.49

Najlepiej oceniany silnik

Hyundai Tucson diesel

4.67

100%

Kierowców uważa że warto kupić ten samochód

Najczęściej oceniana generacja

Hyundai Tucson

4.58

Liczba kierowców którzy ocenili ten samochód: 36

Oceny samochodów Hyundai Tucson według nadwozia

Hyundai Tucson - suv (5 drzwiowy)

45 użytkowników oceniło Hyundai Tucson suv na:

4.46

Oceny samochodów Hyundai Tucson według silnika

Hyundai Tucson - benzynowy

23 użytkowników oceniło Hyundai Tucson benzynowy na:

4.26

Hyundai Tucson - diesel

22 użytkowników oceniło Hyundai Tucson diesel na:

4.67

Użytkownicy o wadach i zaletach Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2008

4.00

Użytkownik bednar ocenił swój model na 4.00

Za zalety uważa: przestronne wnętrze i dobra wentylacja oraz klimatyzacja - dobra widoczność + lusterka - super hamulce (ręczny i zasadniczy) - niezłe możliwości w terenie i na śniegu - duży prześwit, dosyć twarde lecz fajne zawieszenie. Wady: krótkie siedzisko kierowcy - roleta w bagażniku za nisko - silnik jest paliwożerny, mógłby być mocniejszy zwłaszcza w niższym zakresie obrotów - duży promień skrętu - słaby lakier

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2007

4.50

Użytkownik jaro ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: Duży prześwit - Duża miejsca w środku auta - Dobra cena adykwatna do dobrej jakości wykończenia - Napęd 4x4 z możliwością samoczynnego- wymuszonego załączenia a nie tylko automatyczny - Niskie ceny części zamiennych. Wady: Hałas w kabinie przy prędkościach pow.110km/h - Słaby fabryczny zestaw audio - Za mała ilość KM - Mały bagażnik - Duże koło kierownicy

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2006

5.00

Użytkownik MF ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: WSZYSTKO POD REKA - SWIETNA STACJA MULTIMEDIALNA Z KAMERA COFANIA I TELEFONEM - PRZYTULNY W KARZDYCH WARUNKACH - ZASKAKUJACO DOBRY W SREDNIM TERENIE /WYPRAWY NA RYBY/ I SZYBKI NA DRODZE - PRZJAZNY SERWIS. Wady: SLABA DOLNA OSLONA SILNIKA W SERWISIE ZAMONTOWANO OSLONE Z BLACHY 4mm I JEST OK.

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2007

4.25

Użytkownik Wojo ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: Duże wygodne wnętrze - zaskakujące wyposażenie - dobra widocznośc we wszystkich kierunkach - świetna cicha i bez wibracyjna praca silnika crdi - dobre prowadzenie, niezłe hamulce, tanie części zamienne. Wady: mały bagażnik - dośc duże spalanie crdi z automatem - zawieszenie troche buja

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2009

4.75

Użytkownik M ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: cena - jedna z najniższych w klasie - świetnie wygląda w czerni - warto dokupić lampy "Lexus style" - dobre wyciszenie - dużo miejsca we wnętrzu, można łatwo powiększyć bagażnik - niezłe wyposażenie. Wady: wysokie spalanie - niezbyt duży bagażnik bez składania siedzeń - małe możliwości systemu audio

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2008

5.00

Użytkownik andrzej ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: stosunek cena/jakosc idealny - wyposazenie; pdgrz. lusterka, podgrz. siedzenia, duze lusterka - elastyczny silnik - widocznosc, ilosc miejscadla pasazerow z tylu - przyspieszenie. Wady: maly bagaznik, po zlozeniu tylnych siedzen maly domek na kolkach - brak wylozenia w bagazniku - jest plastik, wszystko lata - rozrzutprzyciskow nieintuicyjny, ale szybko sie przyzwyczailem

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2005

5.00

Użytkownik kosio ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: komfort jazdy - zadziwiająco dobrze radzi sobie w ciężkim terenie - na odpowiednich oponach oczywiście - dużo miejsca na tylnych fotelach - bezawaryjny. Wady: zbiornik paliwa: 15l dopykania od pierwszego odbicia - drgania (znośne) przy zatrzymanym samochodzie i wrzuconym biegu - bagażnik mógłby być większy

Hyundai Tucson VAN2005-2009 rok 2009

4.75

Użytkownik madmo ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: znakomity komfort jazdy zawieszenie wybiera wszystkie dziury bdb - swietna klima - super audio - dużo miejsca - wygląd oraz cena !!!. Wady: spalanie - spalanie - spalanie

Hyundai Tucson VAN2005-2009 rok 2007

4.00

Użytkownik jurek ocenił swój model na 4.00

Za zalety uważa: bezawaryjnosc - dobre trzymanie sie drogi - pojemny,pakowny - dobra widocznosc - dobra cena w stosunku do wyposazenia. Wady: delikatny lakier - maly bagaznik - przy znacznych predkosciach pow.120 km/godz gwaltownie wzrasta zuzycie paliwa - malo schowkow wewnatrz pojazdu - regulacja kierownicy zbyt uboga

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2005

5.00

Użytkownik malylom ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: Bardzo dobry silnik - Zawieszenie - komfort jazdy - tanie części - dobra cena w stosunku do konkurencji. Wady: plastiki w środku mogły by być lepszej jakości

ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
Prześlij zdjęcie i zagraj o jedną z 30 nagród
Prześlij zdjęcie i zagraj o jedną z 30 nagród
Konkurs na 25-lecie magazynu "auto motor i sport". Zrób sobie zdjęcie z jubileuszowym wydaniem magazynu i prześlij je do nas koszystając z formularza na stronie. Masz szansę na wygranie jednej z 30 nagród. Weź udział!
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
BMW Serii 2 Active Tourer sprzedaje się bardzo dobrze
BMW Serii 2 Active Tourer sprzedaje się bardzo dobrze
Ten samochód wywołał prawdziwą burzę w środowisku fanów bawarskiej marki. Przy okazji był to jeden z najbardziej kontrowersyjnych modeli w stuletniej historii BMW, szczególnie z powodu przedniego napędu. Okazało się jednak, że obawy były bezpodstawne. Auto cieszy się dużym zainteresowaniem.
Konkurs na 25 lecie magazynu auto motor i sport Konkurs na 25 lecie magazynu auto motor i sport