Serwis redagowany przez: Auto motor i sport
Serwis redagowany przez: Auto motor i sport
Samochody > Hyundai > Tucson > Oceny i opinie
Hyundai

Hyundai Tucson - Oceny i opinie

Hyundai
Oceny i opinie

Przedstawiamy opinie o samochodach Hyundai Tucson. Prezentujemy opinie dla wielu wersji i generacji samochodów Hyundai Tucson. Kierowcy oceniają główne elementy samochodu, wskazują wady i zalety. Wybierz nadwozie lub rodzaj silnika i zobacz jak kierowcy oceniają swoje samochody.

Jak kierowcy oceniają samochody Hyundai Tucson

Czy warto kupić Hyundai Tucson?

TAK
NIE

Hyundai Tucson - oceny kierowców

prowadzenie:prowadzenie - oceny kierowców 4.60
komfort jazdy:komfort jazdy - ocena kierowców 4.53
silnik:silnik - ocena kierowców 4.22
jakość i awaryjność:jakosc i awaryjnosc - ocena kierowców 4.49

Najlepiej oceniany silnik

Hyundai Tucson diesel

4.67

100%

Kierowców uważa że warto kupić ten samochód

Najczęściej oceniana generacja

Hyundai Tucson

4.58

Liczba kierowców którzy ocenili ten samochód: 36

Oceny samochodów Hyundai Tucson według nadwozia

Hyundai Tucson - suv (5 drzwiowy)

45 użytkowników oceniło Hyundai Tucson suv na:

4.46

Oceny samochodów Hyundai Tucson według silnika

Hyundai Tucson - benzynowy

23 użytkowników oceniło Hyundai Tucson benzynowy na:

4.26

Hyundai Tucson - diesel

22 użytkowników oceniło Hyundai Tucson diesel na:

4.67

Użytkownicy o wadach i zaletach Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2008

Użytkownik bednar ocenił swój model na 4.00

Za zalety uważa: przestronne wnętrze i dobra wentylacja oraz klimatyzacja - dobra widoczność + lusterka - super hamulce (ręczny i zasadniczy) - niezłe możliwości w terenie i na śniegu - duży prześwit, dosyć twarde lecz fajne zawieszenie. Wady: krótkie siedzisko kierowcy - roleta w bagażniku za nisko - silnik jest paliwożerny, mógłby być mocniejszy zwłaszcza w niższym zakresie obrotów - duży promień skrętu - słaby lakier

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2007

Użytkownik jaro ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: Duży prześwit - Duża miejsca w środku auta - Dobra cena adykwatna do dobrej jakości wykończenia - Napęd 4x4 z możliwością samoczynnego- wymuszonego załączenia a nie tylko automatyczny - Niskie ceny części zamiennych. Wady: Hałas w kabinie przy prędkościach pow.110km/h - Słaby fabryczny zestaw audio - Za mała ilość KM - Mały bagażnik - Duże koło kierownicy

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2006

Użytkownik MF ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: WSZYSTKO POD REKA - SWIETNA STACJA MULTIMEDIALNA Z KAMERA COFANIA I TELEFONEM - PRZYTULNY W KARZDYCH WARUNKACH - ZASKAKUJACO DOBRY W SREDNIM TERENIE /WYPRAWY NA RYBY/ I SZYBKI NA DRODZE - PRZJAZNY SERWIS. Wady: SLABA DOLNA OSLONA SILNIKA W SERWISIE ZAMONTOWANO OSLONE Z BLACHY 4mm I JEST OK.

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2007

Użytkownik Wojo ocenił swój model na 4.25

Za zalety uważa: Duże wygodne wnętrze - zaskakujące wyposażenie - dobra widocznośc we wszystkich kierunkach - świetna cicha i bez wibracyjna praca silnika crdi - dobre prowadzenie, niezłe hamulce, tanie części zamienne. Wady: mały bagażnik - dośc duże spalanie crdi z automatem - zawieszenie troche buja

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2009

Użytkownik M ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: cena - jedna z najniższych w klasie - świetnie wygląda w czerni - warto dokupić lampy "Lexus style" - dobre wyciszenie - dużo miejsca we wnętrzu, można łatwo powiększyć bagażnik - niezłe wyposażenie. Wady: wysokie spalanie - niezbyt duży bagażnik bez składania siedzeń - małe możliwości systemu audio

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2008

Użytkownik andrzej ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: stosunek cena/jakosc idealny - wyposazenie; pdgrz. lusterka, podgrz. siedzenia, duze lusterka - elastyczny silnik - widocznosc, ilosc miejscadla pasazerow z tylu - przyspieszenie. Wady: maly bagaznik, po zlozeniu tylnych siedzen maly domek na kolkach - brak wylozenia w bagazniku - jest plastik, wszystko lata - rozrzutprzyciskow nieintuicyjny, ale szybko sie przyzwyczailem

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2005

Użytkownik kosio ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: komfort jazdy - zadziwiająco dobrze radzi sobie w ciężkim terenie - na odpowiednich oponach oczywiście - dużo miejsca na tylnych fotelach - bezawaryjny. Wady: zbiornik paliwa: 15l dopykania od pierwszego odbicia - drgania (znośne) przy zatrzymanym samochodzie i wrzuconym biegu - bagażnik mógłby być większy

Hyundai Tucson VAN2005-2009 rok 2009

Użytkownik madmo ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: znakomity komfort jazdy zawieszenie wybiera wszystkie dziury bdb - swietna klima - super audio - dużo miejsca - wygląd oraz cena !!!. Wady: spalanie - spalanie - spalanie

Hyundai Tucson VAN2005-2009 rok 2007

Użytkownik jurek ocenił swój model na 4.00

Za zalety uważa: bezawaryjnosc - dobre trzymanie sie drogi - pojemny,pakowny - dobra widocznosc - dobra cena w stosunku do wyposazenia. Wady: delikatny lakier - maly bagaznik - przy znacznych predkosciach pow.120 km/godz gwaltownie wzrasta zuzycie paliwa - malo schowkow wewnatrz pojazdu - regulacja kierownicy zbyt uboga

Hyundai Tucson 2005-2009 rok 2005

Użytkownik malylom ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: Bardzo dobry silnik - Zawieszenie - komfort jazdy - tanie części - dobra cena w stosunku do konkurencji. Wady: plastiki w środku mogły by być lepszej jakości

ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
Wybieramy auto dla studenta
Wybieramy auto dla studenta
Poszukiwanie idealnego samochodu dla studenta nie jest zajęciem łatwym. Oczekiwania to auto niedrogie, oszczędne, ale zarazem pojemne i praktyczne. Przedstawiamy kilka propozycji w okolicy 40 tys. zł.
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
Pickup od grupy PSA
Pickup od grupy PSA
W gamie modelowej koncernu PSA Peugeot Citroen brakowało do tej pory przedstawiciela segmentu pickup. Taki samochód pojawi się niebawem w gamie, co potwierdził przedstawiciel koncernu.
KONKURS! Sprawdź swoją znajomość marki Skoda! KONKURS! Sprawdź swoją znajomość marki Skoda!