1. Samochody
  2. Gaz
  3. Oceny i opinie

Gaz - Oceny i opinie

Gaz
Oceny i opinie

Przedstawiamy opinie o samochodach marki Gaz. Prezentujemy opinie dla wielu modeli, wersji i generacji samochodów marki Gaz. Kierowcy oceniają główne elementy samochodu, wskazują wady i zalety. Poznaj najlepiej oceniane modele marki Gaz.

Jak kierowcy oceniają samochody marki Gaz

Czy warto kupić Gaz?

TAK
NIE

Gaz - oceny kierowców

prowadzenie:prowadzenie - oceny kierowców 2.77
komfort jazdy:komfort jazdy - ocena kierowców 2.50
silnik:silnik - ocena kierowców 3.05
jakość i awaryjność:jakosc i awaryjnosc - ocena kierowców 2.32

Najlepiej oceniany

Gaz Gazela

Gaz Gazela

 

2.66

45% Kierowców uważa że warto kupić ten samochód

Najczęściej oceniany

Gaz Gazela

Gaz Gazela

 

2.66

Liczba kierowców którzy ocenili ten samochód: 22

Opinie i dyskusje o Gaz

2.75

Czy warto kupić ten model?

nie

Gaz Gazela

2.75

22 użytkowników oceniło Gaz Gazela. Zobacz ich opinie!

Użytkownik edpi zauważa: "odradzam" czytaj więcej.

Użytkownicy o wadach i zaletach samochodów marki Gaz

Gaz Gazela TD 2005-2007 rok 2005

3.50

Użytkownik strażak ocenił swój model na 3.50

Za zalety uważa: Nie znam innego dobrego auta w teren. Zdobyłem nią wiele szczytów w górach podczas wjazdów na stacje nadawcze. - Lekko nadsterowna w zimie, ładnie kręci się nią bączki, a także w zakrętach przy dochamowaniach, nie ma problemu z wyprowadzaniem auta. - Miałem nią kilka kolizji drogowych.Z każdej wychodziła niemalże bez szwanku. a inne pojazdy tragicznie. - Duża ładowność. Wiozłem nią nieraz po 3 tony !! . Wady: Głośno w kabinie. - Na początku dużo awarii, ale jeśli ktoś jest w stanie poświęcić więcej czasu temu pojazdowi, to usterki są proste w naprawie.

Gaz Gazela TD 2007-2010 rok 2008

4.00

Użytkownik Krzysiek R. ocenił swój model na 4.00

Za zalety uważa: zawieszenie - przód i tył pióra: samochód miękko jeździ nawet po bardzo kiepskich nawierzchniach - silnik zrywny i elastyczny, dobrze pali nawet poniżej minus 20 st. c - oryginalne opony bardzo przyzwoite na zimę i na lato - awaryjność - na normalnym poziomie, raczej niewielka - do tego części w przyzwoitych cenach - niedrogi przyzwoity samochód do pracy. Wady: mogłaby mieć większą ładowność, 2,5 tony to max - silnik zawsze mokry - przydałaby się blokada tylnich kół - brak klimatyzacji

Gaz Gazela TD 2005-2007 rok 2005

4.00

Użytkownik maciek ocenił swój model na 4.00

Za zalety uważa: możliwość poruszania się w terenie górskim i bezdrożach - prostota budowy, i znaczna ładowność - łatwość obsługi - mechaniczna możliwośc zmiany mechanizmu napędu 4x4 - znakomite ogrzewanie. Wady: hałas w kabinie - brak w akcesoriach wyciągarki - zbyt miękie siedzenia - brak doświadczenia w serwisach z tego typu pojazdami - kiepskie wykończenie trzeba wszystko podokręcać, i sprawdzić samemu ponieważ mechanicy w serwisach znają tylko nowoczesne pojady. Im prostsza budowa pojazdu tym gorzej.

Gaz Gazela TD 2007-2010 rok 2007

3.00

Użytkownik staszek ocenił swój model na 3.00

Za zalety uważa: tani - oszczędny - wysoki na podwoziu - sprawdza się w terenie - jedyny w dystrybucji na budowy. Wady: słaba jakość częsci i podzespołów rosyjskich - słaba wiedza techniczna pracowników montazu - rdzewieje - słaby komfort - zła jakośc elementów z plastiku

Gaz Gazela TD (Andoria) 2003-2005 rok 2005

2.00

Użytkownik lol2 ocenił swój model na 2.00

Za zalety uważa: tanie części zamienne - najtańsze auto do 3,5 tony z napędem 4x4. Wady: psuje sie wszystko co możliwe - ściaga podczas jazdy - żaden mechanik nie może sobie poradzić - hałas podczas jazdy - koszt podwazie ok 50 tyś zł NETTO, łaczny koszt faktur za naprawę przez 3,5 roku: 82 tyś zł NETTO - max bezpieczna prędkość 90 km/h

Gaz Gazela TD 2005-2007 rok 2006

3.50

Użytkownik dlb ocenił swój model na 3.50

Za zalety uważa: Jestem zadowolony - Rewelacja w spalaniu - Zwrotność w mieście.. Wady: Liczne usterki w trakcie gwarancji - Głośno w kabinie. Trzeszczące plastiki.Trudne do zlokalizowania wibracje blach podwozia - Nie można lać bio diesla!!! Poszły mi dwa pompowtryski. - Korozja. Zbyt szybka. - Kiepskie światła.

Gaz Gazela TD (Andoria) 2005-2007 rok 2006

4.50

Użytkownik Tomek ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: dobre podzespoły dopasowane do tego silnika, - dodry napęd. Wady: przy silniku ANDORIA ACCR ni wytrzymują najczesniej zabieraki przednie i redktor.

Gaz Gazela ADCR 2007-2011 rok 2007

2.75

Użytkownik edpi ocenił swój model na 2.75

Za zalety uważa: brak - brak - brak - brak - brak. Wady: ruchome plastiki chałas w kabinie - zbyt duze błotniki w skrzyni ładownej - brak - brak - brak

ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
ŁATWIEJ NIŻ KIEDYKOLWIEK
ŁATWIEJ NIŻ KIEDYKOLWIEK
Zastanawiałeś się kiedyś co zrobić, aby zakup nowego samochodu był mniej odczuwalny dla rodzinnego budżetu? Sprawdź nowego Citroëna C3 Aircross, który dostępny jest w nowoczesnej formie finansowania Citroën SimplyDrive.
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
Nowa Dacia Duster – znamy pełny, polski cennik
Nowa Dacia Duster – znamy pełny, polski cennik
Siedem lat po premierze Dacii Duster pierwszej generacji, przyszedł czas na wprowadzenie kolejnego modelu. Polski importer podał właśnie pełny, oficjalny cennik modelu. Czy będzie drożej?
Citroen C3 Aircross Citroen C3 Aircross