1. Samochody
  2. Gaz
  3. Oceny i opinie

Gaz - Oceny i opinie

Gaz
Oceny i opinie

Przedstawiamy opinie o samochodach marki Gaz. Prezentujemy opinie dla wielu modeli, wersji i generacji samochodów marki Gaz. Kierowcy oceniają główne elementy samochodu, wskazują wady i zalety. Poznaj najlepiej oceniane modele marki Gaz.

Jak kierowcy oceniają samochody marki Gaz

Czy warto kupić Gaz?

TAK
NIE

Gaz - oceny kierowców

prowadzenie:prowadzenie - oceny kierowców 2.77
komfort jazdy:komfort jazdy - ocena kierowców 2.50
silnik:silnik - ocena kierowców 3.05
jakość i awaryjność:jakosc i awaryjnosc - ocena kierowców 2.32

Najlepiej oceniany

Gaz Gazela

Gaz Gazela

 

2.66

45% Kierowców uważa że warto kupić ten samochód

Najczęściej oceniany

Gaz Gazela

Gaz Gazela

 

2.66

Liczba kierowców którzy ocenili ten samochód: 22

Opinie i dyskusje o Gaz

2.75

Czy warto kupić ten model?

nie

Gaz Gazela

2.75

22 użytkowników oceniło Gaz Gazela. Zobacz ich opinie!

Użytkownik edpi zauważa: "odradzam" czytaj więcej.

Użytkownicy o wadach i zaletach samochodów marki Gaz

Gaz Gazela TD 2005-2007 rok 2005

3.50

Użytkownik strażak ocenił swój model na 3.50

Za zalety uważa: Nie znam innego dobrego auta w teren. Zdobyłem nią wiele szczytów w górach podczas wjazdów na stacje nadawcze. - Lekko nadsterowna w zimie, ładnie kręci się nią bączki, a także w zakrętach przy dochamowaniach, nie ma problemu z wyprowadzaniem auta. - Miałem nią kilka kolizji drogowych.Z każdej wychodziła niemalże bez szwanku. a inne pojazdy tragicznie. - Duża ładowność. Wiozłem nią nieraz po 3 tony !! . Wady: Głośno w kabinie. - Na początku dużo awarii, ale jeśli ktoś jest w stanie poświęcić więcej czasu temu pojazdowi, to usterki są proste w naprawie.

Gaz Gazela TD 2007-2010 rok 2008

4.00

Użytkownik Krzysiek R. ocenił swój model na 4.00

Za zalety uważa: zawieszenie - przód i tył pióra: samochód miękko jeździ nawet po bardzo kiepskich nawierzchniach - silnik zrywny i elastyczny, dobrze pali nawet poniżej minus 20 st. c - oryginalne opony bardzo przyzwoite na zimę i na lato - awaryjność - na normalnym poziomie, raczej niewielka - do tego części w przyzwoitych cenach - niedrogi przyzwoity samochód do pracy. Wady: mogłaby mieć większą ładowność, 2,5 tony to max - silnik zawsze mokry - przydałaby się blokada tylnich kół - brak klimatyzacji

Gaz Gazela TD 2005-2007 rok 2005

4.00

Użytkownik maciek ocenił swój model na 4.00

Za zalety uważa: możliwość poruszania się w terenie górskim i bezdrożach - prostota budowy, i znaczna ładowność - łatwość obsługi - mechaniczna możliwośc zmiany mechanizmu napędu 4x4 - znakomite ogrzewanie. Wady: hałas w kabinie - brak w akcesoriach wyciągarki - zbyt miękie siedzenia - brak doświadczenia w serwisach z tego typu pojazdami - kiepskie wykończenie trzeba wszystko podokręcać, i sprawdzić samemu ponieważ mechanicy w serwisach znają tylko nowoczesne pojady. Im prostsza budowa pojazdu tym gorzej.

Gaz Gazela TD 2007-2010 rok 2007

3.00

Użytkownik staszek ocenił swój model na 3.00

Za zalety uważa: tani - oszczędny - wysoki na podwoziu - sprawdza się w terenie - jedyny w dystrybucji na budowy. Wady: słaba jakość częsci i podzespołów rosyjskich - słaba wiedza techniczna pracowników montazu - rdzewieje - słaby komfort - zła jakośc elementów z plastiku

Gaz Gazela TD (Andoria) 2003-2005 rok 2005

2.00

Użytkownik lol2 ocenił swój model na 2.00

Za zalety uważa: tanie części zamienne - najtańsze auto do 3,5 tony z napędem 4x4. Wady: psuje sie wszystko co możliwe - ściaga podczas jazdy - żaden mechanik nie może sobie poradzić - hałas podczas jazdy - koszt podwazie ok 50 tyś zł NETTO, łaczny koszt faktur za naprawę przez 3,5 roku: 82 tyś zł NETTO - max bezpieczna prędkość 90 km/h

Gaz Gazela TD 2005-2007 rok 2006

3.50

Użytkownik dlb ocenił swój model na 3.50

Za zalety uważa: Jestem zadowolony - Rewelacja w spalaniu - Zwrotność w mieście.. Wady: Liczne usterki w trakcie gwarancji - Głośno w kabinie. Trzeszczące plastiki.Trudne do zlokalizowania wibracje blach podwozia - Nie można lać bio diesla!!! Poszły mi dwa pompowtryski. - Korozja. Zbyt szybka. - Kiepskie światła.

Gaz Gazela TD (Andoria) 2005-2007 rok 2006

4.50

Użytkownik Tomek ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: dobre podzespoły dopasowane do tego silnika, - dodry napęd. Wady: przy silniku ANDORIA ACCR ni wytrzymują najczesniej zabieraki przednie i redktor.

Gaz Gazela ADCR 2007-2011 rok 2007

2.75

Użytkownik edpi ocenił swój model na 2.75

Za zalety uważa: brak - brak - brak - brak - brak. Wady: ruchome plastiki chałas w kabinie - zbyt duze błotniki w skrzyni ładownej - brak - brak - brak

ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
Elektryczna Kia Niro EV w 2018 roku w Polsce
Elektryczna Kia Niro EV w 2018 roku w Polsce
Kia zapowiedziała właśnie, że w pełni elektryczna Kia Niro EV pojawi się w polskiej ofercie marki jeszcze w czwartym kwartale 2018 roku. Auto ma mieć 450 kilometrów zasięgu.