1. Samochody
  2. Chevrolet
  3. Lacetti
  4. Oceny i opinie
Chevrolet

Chevrolet Lacetti - Opinie kierowców

Chevrolet
Oceny i opinie

Przedstawiamy opinie o samochodach Chevrolet Lacetti. Prezentujemy opinie dla wielu wersji i generacji samochodów Chevrolet Lacetti. Kierowcy oceniają główne elementy samochodu, wskazują wady i zalety. Wybierz nadwozie lub rodzaj silnika i zobacz jak kierowcy oceniają swoje samochody.

Jak kierowcy oceniają samochody Chevrolet Lacetti?

Czy warto kupić Chevrolet Lacetti?

TAK
NIE

Chevrolet Lacetti - oceny kierowców

prowadzenie:prowadzenie - oceny kierowców 4.55
komfort jazdy:komfort jazdy - ocena kierowców 4.52
silnik:silnik - ocena kierowców 4.29
jakość i awaryjność:jakosc i awaryjnosc - ocena kierowców 4.55

Najlepiej oceniany silnik

Chevrolet Lacetti diesel

4.50

100%

Kierowców uważa że warto kupić ten samochód

Najczęściej oceniana generacja

Chevrolet Lacetti

4.50

Liczba kierowców którzy ocenili ten samochód: 36

Oceny samochodów Chevrolet Lacetti według nadwozia

Chevrolet Lacetti - hatchback (5 drzwiowy)

25 użytkowników oceniło Chevrolet Lacetti hatchback na:

4.60

Chevrolet Lacetti - kombi (5 drzwiowy)

11 użytkowników oceniło Chevrolet Lacetti kombi na:

4.27

Chevrolet Lacetti - sedan (4 drzwiowy)

22 użytkowników oceniło Chevrolet Lacetti sedan na:

4.44

Oceny samochodów Chevrolet Lacetti według silnika

Chevrolet Lacetti - benzynowy

54 użytkowników oceniło Chevrolet Lacetti benzynowy na:

4.48

Chevrolet Lacetti - diesel

4 użytkowników oceniło Chevrolet Lacetti diesel na:

4.50

Użytkownicy o wadach i zaletach Chevrolet Lacetti

Chevrolet Lacetti 2004-2009 rok 2005

5.00

Użytkownik Kjas ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: Auto z drugiej ręki więc uszanowane bo wersja bogata i właściciel dbał wychodząc z założenia aby jak najmniej stracić przy sprzedaży,ale i tak się opłaca w porównaniu z z autami ogólnie przyjętymi jako markowe( Cruz bije je na głowę tak na marginesie i też jest robiony w korei) - wyposażenie,wygoda kierującego ,pakowność ,w sedanie 4 osoby (jedna niepełnosprawna+ kot w podróżnej klatce luz).Bagażnik duży sprawdziłem osoba o wzroście ok 175 mieści się bez problemu(trupa można wywieść, żartuję) - Silnik daje sobie spokojnie radę przy normalnym obciążeniu ma dobrą dynamikę ,jeżeli jest przeładowany to trochę muli,wyciszenie jest super ,nie wiem jak w innych wersjach ale ja na początku np.na światłach sprawdzałem czy chodzi bo bo nie słyszałem ,głośno jest dopiero od ok3000 tyś ale jest to taki basowy odgłos - Archaiczny Blaupunkt dobrze gra na zestawie 6 głośników tylko ma jeden minus skomplikowane ustawienia antena w szybie jest dobrym rozwiązaniem pod warunkiem że częstotliwość skanera w radiu ustawimy na minimum wtedy odbiór najmocniejszych stacji w każdym terenie jest super - Dla złodziei mało chodliwy bo nie "markowy", na gazie spoko,mój ma 7 lat i żadnej awarii (serwisowany czytaj wszystko robione na bieżąco)oby tak dalej.. Wady: Drogie opony w nominalnych rozmiarach - spalanie ale coś za coś szczególnie jak ktoś ma ciężką nogę - plastik konsoli odbija się w szybie w słońcu brak komputera jest możliwość doinstalowania zamiast org. zegara - parowanie szyby przedniej szkoda że nie jest też podgrzewana jak reszta

Chevrolet Lacetti 2004-2010 rok 2005

5.00

Użytkownik gprp ocenił swój model na 5.00

Za zalety uważa: Przestronność kabiny pasażerskiej, z przodu i z tyłu - Bezobsługowy silnik, podobnie zresztą jak całe auto. Lejesz paliwo i po prostu jeździsz. Zero zmartwień - Dobre i bezawaryjne wyposażenie w środku. Szczególnie audio. Nic nie trzeszczy - Komfortowa jazda, idealny na polskie drogi - Bardzo ładny samochód, który nie cieszy się powodzeniem wśród złodzei. Wady: Na długiej trasie fotel kierowcy może męczyć. Mały bagażnik - Silnik potrafi jednak spalić więcej niż konkurencja w klasie kompakt - Klimatyzacja chłodzi za słabo. Samochód głośny przy większych prędkościach - Wymiana amortyzatorów z przody przy 88.000km

Chevrolet Lacetti 2004-2010 rok 2004

4.50

Użytkownik KrzysztofS. ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: Podoba mi się, uważam, że jest ładny. - Dużo miejsca wewnątrz, również z tyłu. - Niezawodny, działa bez zarzutu, ani razu nie zawiódł.Dobrze sprawdził się w czasie podróży po Europie. - Dobrze się prowadzi, dobrze trzyma się drogi.. Wady: Za dużo pali. - Nieco za twarde zawieszenie. - Mały bagażnik, nawet po złożeniu siedzeń / oparcia nie kładą się poziomo/

Chevrolet Lacetti 2004-2010 rok 2004

4.50

Użytkownik KrzysztofS ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: Podoba mi się, uważam, że jest ładny. - Dużo miejsca wewnątrz, również z tyłu. - Niezawodny, działa bez zarzutu, ani razu nie zawiódł.Dobrze sprawdził się w czasie podróży po Europie. - Dobrze się prowadzi, dobrze trzyma się drogi.. Wady: Za dużo pali. - Nieco za twarde zawieszenie. - Mały bagażnik, nawet po złożeniu siedzeń / oparcia nie kładą się poziomo/

Chevrolet Lacetti 2004-2010 rok 2006

4.75

Użytkownik Grzegorz ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: Bardzo atrakcyjna cena. Kupiłem 2-latka. - Wygodne siedzenia. Jazda nawet 30 godzinna z krótkimi przerwami nie powoduje bólu pleców. - Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. - Niezły, elastyczny silnik. - Jak na razie bezawaryjny.. Wady: Troszkę za dużo pali.

Chevrolet Lacetti 2004-2010 rok 2006

3.75

Użytkownik Ja ocenił swój model na 3.75

Za zalety uważa: Dość duży w środku, 4 osoby nawet wysokie bez problemu, 5 niższych też. - Dość wygodny, maks trasa 1 dnia 1700 km dało się przeżyć - Dobrze jeździ po kiepskich drogach - jak dotąd zawsze "dojechał".. Wady: Do 60.000 tylko kłopot z klimatyzacją. Potem z komputerem - łuszczący się lakier na klamkach - roszejące szyby bez klimy - opony oryginalne "ślizgające się" przy ruszaniu - kokpit odbijający sie w szybie

Chevrolet Lacetti 2004-2010 rok 2007

4.75

Użytkownik Ja ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: Dość przestronny w środku - Dość pewnie się prowadzi - Dość wygodne siedzenie kierowcy (mogę ustawić odpowiadające mi położenie) mam ponad 180 cm wzrostu - Bezawaryjność - Stosunek ceny do jakości. Wady: Za dużo pali gazu - Klimatyzacja "umiera" z czasem. Trzeba ja na krótko wyłączyć i znów działa - Mały bagażnik (i jeszcze dojzadówka w środku - gaz w miejscu na koło) - Deska odbija się w szybie - Generalnie instalacja BRC (gaz) mogłaby być lepsza)

Chevrolet Lacetti 2004-2009 rok 2004

4.00

Użytkownik JeePac ocenił swój model na 4.00

Za zalety uważa: mała awaryjność - dobrze wyposażony w swojej cenie - ponadprzeciętnie cichy i dość wygodny z tyłu i z przodu - ponadczasowy klasyczny wygląd - tanie przeglądy (unikając jak ognia ASO). Wady: od 8 lat lekko sciąga w prawo - nikt nie był w stanie tego usunąć ani zdiagnozować. - więcej wad nie mogę sobie przypomnieć :)

Chevrolet Lacetti 2004-2010 rok 2006

4.50

Użytkownik dibu ocenił swój model na 4.50

Za zalety uważa: dobrze rozłożony moment obrotowy (elastyczny) - wygodne fotele i 4 osoby podróżują dość komfortowo - Można znaleźć młody rocznik za rozsądne pieniądze - długi okres gwarancyjny. Wady: słabe wygłuszenie przy wysokich obrotach (4500) - trochę mały mały bagażnik jak na tą klasę samochodu

Chevrolet Lacetti 2004-2009 rok 2006

4.75

Użytkownik Darek ocenił swój model na 4.75

Za zalety uważa: Tani - Atrakcyjny wygląd - Przyzwoicie wykonany - Bezawaryjny - Reflektory przednie - światła mijania oświetlają drogę lepiej niż oryginalne ksenony w Fordzie Mondeo.. Wady: Zmiana biegów - nieprecyzyjna - Zawiasy bagażnika wnikają do wnętrza - porażka! - Włączanie klaksonu - nigdy nie można trafić w te dwa małe przyciski po obu stronach kierownicy. To stwarza zagrożenie w sytuacjach awaryjnych. Natychmiast powinni to zmienić! - Antena radiowa w ogrzewaniu tylnej szyby nie zdaje egzaminu.

ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
MUSI BYĆ COOL
MUSI BYĆ COOL
Ten nowoczesny samochód miejski, dzięki nadmuchanej karoserii, nietypowym reflektorom, innowacyjnym panelom Airbump i dziesiątkom dostępnych wersji kolorystycznych sprawił, że kierowca wreszcie może wyrazić swoją osobowość.
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij
Sportowa Skoda Karoq już za dwa lata
Sportowa Skoda Karoq już za dwa lata
Znamy już następcę modelu Yeti, a teraz przyszedł czas na kolejne wersję czeskiego SUV-a. Nowe warianty Skody Karoq zadebiutują już w przyszłym roku.
Citroen C3 Citroen C3